Pretraži

Povezivali su je sa sinom britanskog milijardera, a sada je progovorila o ljubavnom životu: Novi snimak Marije Žeželj podigao buru na mrežama (VIDEO)

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:marijazezelj

Marija Žeželj važila je za jednu od omiljenih influenserki na našim prostorima, ali je vremenom svoju influens karijeru preusmerila na modni svet, u kom je veoma uspešna.

Neretko se može videti na revijama velikih brendova, ali i u modnim editorijalima u inostranstvu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Iako se preselila van granica naše zemlje, ona je po svemu sudeći ostala u kontaktu sa svojim kolegama koje su snimale za Jutjub kad i ona, a jedna od njih je Anastasija Grujić.

Njih dve pored toga što su sugrađanke, imaju ista interesovanja, pa nije ni malo čudno što su i dalje u kontaktu.

One su sada odlučile da letovanje provedu zajedno, pa su se našle u Monaku odakle objavljuju nestvarne fotografije Azurne obale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Iako Marija više nije toliko aktivna na mrežama kada su vlogovi u pitanju, Anastasija je sada objavila na Tiktoku njihov mali deo dana dok su na odmoru, gde je publika posle dugo vremena imala priliku da čuje Mariju kako priča na srpskom jeziku.

Pored toga što je mnogima bilo čudno, jer Marija nije pričala na engleskom, većina se iznenadila kada se Marija našalila na svoj račun kada je razgovarala sa Anastasijom o muškarcima u toku videa.

@tasaanastasija Marin frizerski salon #fy #tiktokbalkan #anastasijagrujic #marijazezelj @marijazezelj ♬ original sound – Z7duckx_Music

Naime, Marija je pomagala Anastasiji oko pravljenja frizure, na šta je Anastasija se našalila da „sada kada ima sređenu kosu može da se uda“, a potom zamolila Mariju da joj pomogne da nađe izabranika, na šta se Marija našalila da „ne može ni sebi da ga nađe“.

“Ne mogu ni sebi da nađem! Šalim se, sebi uvek nađem, misliće ljudi da sam bože sačuvaj, ja se stvarno šalim, 90% stvari koje kažem ja se šalim“, ispričala je Marija, a komentari oduševljenih fanova ne prestaju da se nižu.

„Marija je toliko gotivna i prelepa“, „Vratila sam se u 2015. godinu sa pojavom Marije“, „Prvi video posle 7 godina da Marija priča srpski“, „Marija deluje pregotivno, šteta što ne vidim više nju i Janu Dačović zajedno… Volela bih više videa na srpskom, baš nedostaje“, samo su neki od komentara fanova koji nisu krili oduševljenje zbog Marijinog i Anastasijinog zajedničkog snimka.

Prisetimo se, Marija Žeželj je do nedavno uživala u vezi sa sinom britanskog milijardera ser Dejvida Barklija, Alisterom Barklijem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by M A R I J A (@marijazezelj)

Ona je naslednika medijskog mogula upoznala u Njujorku, gde živi od 2018. godine. Kako se spekulisalo, manekenka je do naslednika imperije došla preko zajedničke drugarice, a ona je bila ta koja je prva prišla Alisteru.

Međutim pre nešto više od 3 meseca došlo je do raskida između ovog skladnog para koji je uživao u ljubavi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence