Pretraži

Marija Šerifović jednom fotkom otkrila sve o porodičnoj dinamici, EVO kada je u njenoj kući sve mirno (FOTO)

Uncategorized
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Marija Šerifović potpuno se posvetila ulozi majke, a sada je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podelila kako izgleda svakodnevica sa bebom.

Krajem prošle godine, Marija se po prvi put ostvarila u ulozi majke i to procesom surogat majčinstva u Americi. Ova vest došla je kao iznenađenje za javnost, s obzirom na to da je pevačica uspešno uspela da sačuva ovu tajnu punih 9 meseci.

Pročitajte i: Marija Šerifović na meti internet prevare: Hakeri koriste pevačicino ime za obmanjivanje publike i krađu ličnih podataka i NOVCA (FOTO/VIDEO)

Ona se nakon dolaska sina Marija na svet u potpunosti posvetila majčinstvu i iako nije zanemarila ni svoju karijeru, očigledno je da je njen prioritet postao njen prvenac.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Najveću podšrku joj predstavlja njena majka, Verica Šerifović, ali i njeni mnogobrojni prijatelji, ipak Marija voli da je upućena u svaki detalj i dešavanja, te već ima u potpunosti izgrađenu porodičnu dinamiku.

Ona je do sada neretko delila brojne detalje iz doma sa sinom, kao i trenutke koji su raznežili njene mnogobrojne pratioce, a sada je otkrila kada su jedini trenuci mira pored bebe koja polako raste.

„Mira ima samo kada spava“, napisala je ona uz preslatku fotku nogu malenog Marija.

Foto: Instagram printscreen/serifovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Uncategorized