Pretraži

Nakon Novakovog istorijskog uspeha na Olimpijskim igrama, Jelena pokazala kako provodi vreme sa suprugom: Ne skidaju osmeh sa lica i uživaju na OVOJ lokaciji (FOTO)

Showbiz
0
Credit: BURAK AKBULUT / AFP / Profimedia

Jelena Đoković, supruga najuspešnijeg tenisera na svetu Novaka Đokovića, pokazala je kako provodi vreme sa mužem nakon njegovih brojnih uspeha.

Novak Đoković je na nedavno održanoj Olimpijadi u Parizu osvojio zlatnu medalju kao predstavnik Srbije u tenisu i ovo ostvarenje je bilo jedino koje je falilo na njegovoj dugoj listi dostignuća, titula i trofeja. Tokom takmičenja, najveća podrška mu je bila njegova supruga Jelena Đoković, koja ga prati na gotovo svakom turniru.

Nakon pobede i velikog dočeka i slavlja kog je bio deo sa našim ostalim reprezentativcima, Novak je otišao na odmor sa svojom porodicom.

Jelena je sada podelila kako ovaj bračni par provodi vreme nakon istorijskog uspeha, a mnoge je iznenadilo to što Novak nije odmorio od sportskih aktivnosti. Oni su, naime, otputovali u Crnu Goru, a vreme provode obilazeći prirodne lepote ove zemlje i to na biciklovima.

Supruga našeg proslavljenog tenisera je podelila nekoliko zajedničkih trenutaka, a nakon velikog uspeha par je po svemu sudeći srećniji nego ikad o čemu govore i njihovi osmesi na slici.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Podsetimo, nakon Olimpijade, fotografija Novakove i Jelenine ćerke je obišla svet, a posebno emotivnu čestitku mu je uputila i supruga i to porodičnom fotografijom koja je oduševila sve. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz