Pretraži

Poseban dan u porodici Darka Lazića: Katarina objavila snimak koji je zasmejao mnoge, a čestitke fanova ne prestaju da se nižu (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina Lazić, supruga pevača Darka Lazića je jednim snimkom nasmejala sve, ali i objavila svima da je srećan dan u njihovoj porodici.

Poslednja godina donela je sreću bračnom paru Lazić. Naime, oni su pre nešto više od godinu dana izgovorili sudbonosno „da“ i organizovali prelepu svadbu za koju se procenjuje da je koštala milion evra.

Od tada oni sa fanovima redovno dele najlepše trenutke iz svog života, a možda najlepša vest koju su obelodanili fanovima bila je da će se ostvariti u ulozi roditelja. Kako su malo nakon toga otkrili, oni će postati roditelji prelepe devojčice kojoj će najverovatnije zvati Srna.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

I dok par odbrojava sitno do Katarininog porođaja, oni su sa fanovima podelili novi razlog za slavlje. Naime, Katarina danas proslavlja svoj 34. rođendan, a fanove je o tome obavestila putem svog Instagram profila.

Ona je ispratila popularan trend u kom se influenserke snimaju uz tortu i svećicu sa 10 godina manje nego što pune, a onda ih neko iznenada „vrati u relanost“, pa im zameni svećice.

U Kaćinom slučaju broj 24, je zamenjen sa 34, a flaša pića u ruci je zamenjena dečjom zvečkom, nakon čega je ona pokazala svoj trudnički stomak.

„Zdravo 34. Bićeš neverovatna“, napisala je ona u opisu vide, a čestitke fanova ne prestaju da se nižu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katarina Lazić (@katarinalazic_24)

Podsetimo se, ona je nedavno tokom boravka na crnogorskom primorju objavila fotografiju sa plaže i otkrila da je ušla u sedmi mesec, a mnoge je iznenadio njen izgled i vitka figura koju je uspela da održi pa se budućoj mami na ovim fotografijama samo stomak nazire.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz