Pretraži

„Stepenice na kojima je kraljica Cersei hodala gola“: Andrija Jo posetio poznatu lokaciju, pa otkrio TAJNE koje se kriju iz popularne turističke atrakcije

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Popularni influenser Andrija Jo posetio je poznatu  lokaciju, pa sa fanovima podelio tajne turističke atrakcije smeštene na Jadranskom moru.

Poznati influenser Andrija Jo neretko deli objave sa svojih putovanja koje njegovi pratioci i te kako vole da isprate. On je svakako poznat po tome da ima istančan ukus i neretko sa svojim pratiocima na Instagramu deli svoja iskustva sa putovanja.

Od poznatih svetskih destinacija, koje obožavaju poznate ličnosti, do prelepih destinacija u Srbiji, Andrija uživa u svim lepotama, a svoje utiske sa putovanja uvek rado deli sa svojim mnogobrojnim fanovima.

Tako je on sada otputovao u Dubrovnik gde uživa u estetičnim restoranima, i predelima koji deluju kao da su ostali u vremenu književnika Ivana Gundulića i Marina Držića. Ipak, osim po istorijskim znamenitostima ulice ovog grada su poznate i po tome što su se njima snimali neki kadrovi iz popularne serije „Game of Thrones“.

Naime, ljubiteljima ovog ostvarenja poznata je scena gde kraljica Cersei izdržava svoju kaznu tako što gola šeta ulicama. Upravo ove stepenice je sada posetio i Andrija.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

„Stepenice na kojima je kraljica Cersei hodala gola za kaznu pred celim kraljevstvom u seriji „Game of Thrones“ i moja sestra koja mi dobacuje da moram go ako već rekreiram“, napisao je Andrija u opisu fotografije.

Osim ove lokacije on je pokazao i kamen koji već vekovima prati određena legenda.

„Prema staroj legendi – ukoliko uspete da skočite na vrh kamena i pritom održite balans posmatrajući zid, u životu će vas pratiti sreća i ljubav. Postoje i one verzije legende prema kojima je potrebno skinuti majicu dok balansirate na sovinoj glavi“, odvojio je Andrija jedno objašnjenje legende, a u opisu je dodao:

„Ovde sve nešto moraš go da radiš“, istakao je influenser, a potom nastavio da uživa u kulturi i hrani ovog grada.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence