Pretraži

Koliko vredi milion pregleda na TikToku? Influenserka otkrila koliko je zaradila od samo JEDNOG videa, pa izazvala lavinu rekacija: „To je šokantno!“

Fun
0
Foto; Tiktok printscreen/sidehustlesister

Tiktokerka Lisa iz Velike Britanije otkrila je koliko je zaradila nakon što je njen video prikupio više od milion pregleda.

 

Lisa, koja ima preko 55 hiljada pratilca, na TikToku deli sadržaj vezan uz štednju, honorarne poslove i planove za otplatu studentskog kredita, ali i savete i trikove za online bankarstvo, koji mogu pomoći u štednji i upravljanju budžetom.

U njezinom najpopularnijem videu, koji je do sada dosegao tačno 1.1 milion pregleda, Lisa je govorila o svojim iskustvima s honorarnim poslovima uz objašnjavanje svojih ciljeva vezanih za tu temu.

 

@sidehustlesister Starting a Side Hustle Day 2. Getting clear on the numbers, i have twp debts that i want to pay off, the combined total of my Student Loan and Carn loan is £12,348.27 so thats what im aiming for in PROFIT! #startasidehustle #everydayimhustling #sidehustlefromscratch #makemoneyonline #makemoneywithme #cleardebt ♬ original sound – Lisa | Side Hustles | TikTok

Koliko je zaradila od viralnog videa?

Nakon što je njen video prešao cifru od milion pregleda, Lisa je odlučila da javno otkrije koliko novca jezaradila od toga.

„Zaradila sam 310 funti. Da li je to više ili manje nego što ste očekivali?“ upitala je svoje pratioce. Ovaj iznos od 310 funti, što je nešto više od 360 eura, izazvao je različite reakcije.

„Prilično sam zadovoljna, iskreno, to je ipak novac zarađen bez puno muke“, rekla je Lisa.

@sidehustlesister How much did I make from my 1 million view video last week? Growing your following to 10k can be a great way to earn extra money through Creator Rewards Programme… its definitely a great addition to my side hustle income each month. #sidehustle #sidehustleideas #creator #income #tiktokgrowth #makemoneywithme ♬ original sound – Lisa | Side Hustles | TikTok

Ipak, mnogi su u komentarima bili iznenađeni, očekujući veće iznose.

„To je šokantno, mislila sam da će biti oko 1000 funti“, „Manje nego što sam mislila, ali ipak dobro“, navodi se u nekim komentarima.

S druge strane, bilo je i onih koji su pohvalili njen uspeh.

„Iskreno, nije loše“, „Mislim da je to sjajan iznos! Pretpostavio sam 100-200, tako da je preko 300 fantastično“, poručili su joj.

Uslovi zarade

Lisa je novac zaradila direktno od TikToka na temelju broja pregleda na videu. Objasnila je da prihod određuje koliko novca zarađujete za svakih 1000 pregleda. Poručila je da za 1000 pregleda ona zaradi oko 56 penija. Da bi se pregledi tiktokera računali za plaćanje, video mora trajati više od jednog minuta, gledalac mora da se zadrži najmanje pet sekundi i video mora biti prikazan na stranici „For You“, piše Index.hr.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Fun