Pretraži

Obrisala sve zajedničke fotografije, pa pokrenula spekulacije o raskidu, a sada otkrila ISTINU: Aleksandra Mladenović novom objavom na Instagramu stavila tačku na sva nagađanja (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Popularna pevačica Aleksandra Mladenović nakon nagađanja da je prekinula sa bivšim dečkom, novom objavom šokirala javnost.

Osim njenih poslovnih uspeha, veliku pažnju fanova privlači i turbulentan ljubavni život pevačice. Naime, pre svega nekoliko meseci ona je javnosti predstavila svog novog dečka Darka Dobričanina, sina uspešnog i imućnog biznismena.

I premda su malo nakon toga njih dvoje otišli na jedno romantično putovanje, ubrzo su se na društvenim mrežama pojavile spekulacije o njihovom raskidu.

 

Naime, takva nagađanja nastala su nakon što je Aleksandra sa svog profila obrisala fotografije sa Darkom, kao i da ga je otpratila sa Instagrama, a ovu priču je samo podgrejala činjenica da se on nije pojavio na proslavi njenog tridesetog rođendana.

I dok su se svi pitali da li je došao kraj njihovog odnosa  Aleksandra je novom objavom iznenadila sve, pa zbunila mnogobrojne fanove. Naime, ona je objavila fotografiju na svoj story na kojoj pozira sa Darkom, a u opisu je napisala:

„Konačno kod svog druga u prelepom restoranu“, napisala je ona, pa dodala:

„Srećno Darkić“.

Foto: Instagram printscreen/aleksandra_mladenovic_

Podsetimo se, osim svojim ljubavnim životom Aleksandra veliku pažnju neretko privlači i svojim izgledom, pa je tako tokom svog nedavnog putovanja na Palma de Majorku gde je bila u društvu svoje sestre, objavila nekoliko provokativnih fotografija koje su zapalile društvene mreže.

Najveću pažnju ovom prilikom je privukla fotografija na kojoj je ona pozirala u izazovnom leopard kupaćem kostimu koji osim što je istakao njene grudi, na sebi ima zašivene ruže. Ova fotografija je izazvala veliki broj komentara oduševljenih fanova.

„Vau, bomba“, „prezgodna“, „kolike su to ruže na kupaćem, u životu tako nešto nisam videla“, „Što je lepo, lepo je“, „Jedna od najboljih slika“, bili su samo neki od komentara koji su se pronašli ispod njene fotografije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz