Pretraži

Pre dve nedelje delili objave sa odmora na kojima su im svi zavideli, a sada se razvode: Kapiten reprezentacije i influenserka stavljaju tačku na svoj brak

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/alicecampello

Kapiten reprezentacije Španije i njegova supruga rešili su da nakon osam godina ljubavi i četvoro dece stave tačku na brak na kom su im zavideli mnogi.

Fudbaler i kapiten reprezentacije Španije, Alvaro Morata objavio je na svom Instagram profilu da se razvodi od svoje supruge influenserke i modnog dizajnera Alis Kampeljo nakon četvoro dece i  osam godina braka.

Naime, njih dvoje su se venčali 2017. godine, i važili su za jedan od najlepših parova o čijoj su ljubavi pisali mnogobrojni mediji, pa je poruka koja je osvanula na profilu poznatog fudbalera šokirala sve.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alice Campello (@alicecampello)

„Nakon vremena razmišljanja, Alis i ja smo doneli odluku da razdvojimo naše puteve. Prekrasan odnos međusobnog poštovanja u kom smo se voleli i puno pomagali. Bile su to prekrasne godine i rezultat njih je naše četvoro dece, koji su nesumnjivo nešto najbolje što smo ikada napravili. To je bolna odluka pa tražimo poštovanje i empatiju. Ne izmišljajte priče ni za minut isticanja jer ponavljam: poštovanja nikada nije manjkalo, samo mnogo nesporazuma u kontinuitetu koji malo po malo troše stvari. Alis će uvek imati posebno mesto u mom srcu i sve što smo zajedno doživeli bilo je neverovatno i veliko iskustvo“, napisao je Morata, a malo nakon toga se oglasila i njegova supruga.

„Alvaro i ja odlučili smo da se razdvojimo i to je najteža odluka koju smo doneli u našim životima. Želim da razjasnim, kao što je on rekao, da nije bilo trećih strana ili bilo kakve vrste nedostatka poštovanja. Mogu samo da kažem da sam u ovih osam godina uz sebe imala osobu koja nije radila ništa osim što mi je davala prednost, brinula se o meni i poštovala me i zato ne mogu dopustiti bilo kakvu lažnu spekulaciju“, prokomentarisala je influenserka.

Kako je par imao mnogobrojne fanove koji su pratili njihovu ljubavnu priču, ova vest je bila pravi šok, naročito zbog činjenica da su pre samo dve nedelje njih dvoje delili fotografije i snimke sa odmora koji su provodili sa decom, a tom prilikom je fudbaler i postavio jedan snimak sa svojom suprugom ispod koga je napisao:

„Ljubav mog života“

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alice Campello (@alicecampello)

Podsetimo se, njihova ljubav je podsećala na pravu filmsku priču, a influenserka je jednom prilikom otkrila na koji način je upoznala fudbalera.

„On mi je pisao na Instagramu iako nismo imali zajedničke pratioce i ja sam mu tek posle nekog vremena odgovorila i na kraju smo rešili da se upoznamo „, rekla je ona svojevremeno za „The Sun“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz