Pretraži

Oduševila izgledom: Luna Đogani se skinula u kupaći, pa pokazala ravan stomak i izvajanu figuru (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Luna Đogani oduševila je fanove najnovijim fotkama na društvenim mrežama i privukla veliku pažnju svojim izgledom.

Poznato je da Luna često deli brojne detalje iz privatnog života na svojim društvenim mrežama, te da je tokom godina postala jedna od najuticajnijih influenserki na našim prostorima.

S obzirom na to da je danas ponosna mama dve devojčice, sadržaj na njenim mrežama je uglavnom skoncentrisan na porodični život i svakodnevicu njene četvoročlane porodice.

Ipak, najnovije Lunine fotke izazvale su veliku buru na društvenim mrežama. Mlada mama se naime uslikala u kupaćem maslinasto zelene boje koji je istakao sve njene obline. Ona je pokazala ravan stomak koji je rezultat ishrane o kojoj je Luna počela da vodi računa nakon drugog porođaja u oktobru prošle godine.

Influenserka je redovno sa svojim pratiocima delila detalje svoje ishrane, šta priprema i kako se hrani, te se sada i pohvalila neverovatnim rezultatima i pokazala da je svoju liniju dovela do savršenstva.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Luna Djo Miljković (@luna_djogani)

Ona je za samo nekoliko sati prikupila više od 8000 lajkova svojih pratioca, a između ostalog fotku je komentarisala njena mama, pevačica Anabela Atijas. „Zgodno moje“, napisala je ona.

Podsetimo, mama i ćerka su se nedavno našle zajedno na letovanju, a svojim izgledom su privukle veliku pažnju pratilaca koji nisu mogli da se odluče ko je zgodniji – Anabela ili Luna.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz