Pretraži

Blejk Lajvli ponela kreaciju koju je Britni Spirs nosila pre 20 godina: Sada se ovim povodom oglasila i pop ikona i po svemu sudeći – nije oduševljena!

Showbiz
0
Foto: Photo Image Press via ZUMA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pop ikona Britni Spirs iznenadila je sve objavom u kojoj se osvrnula na haljinu koju je Blejk Lajvli nosila na premijeri svog filma.

Kada je u pitanju Blejk Lajvli svi su navikli da uvek oduševljava svojim odevnim kombinacijama bilo da su u pitanju svakodnevne aktivnosti, ili pojavljivanja na crvenom tepihu.

Tako je ona pre nekoliko dana iznenadila fanove kada se na premijeri svog novog filma „It Ends With Us“ u Njujorku pojavila u haljini brenda Versace iz kolekcije proleće/leto 2003, koju je nekada nosila sama Britni Spirs tokom nedelje mode u Milanu 2002. godine.

Foto: Photo Image Press via ZUMA / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Ova haljina, koja je prepoznatljiva po nude postavi i kristalnom cvetnom i zvezdastom motivu u nijansama plave, ljubičaste i zelene boje, sa asimetričnim ramenom, postala je kultna među obožavaocima Britni Spirs. Lajvli je ovim gestom želela da oda počast pop ikoni.

Foto: Bettina Schwarzwîlder / AFP / Profimedia

 

Ipak, po svemu sudeći Britni ovaj gest nije baš najbolje prihvatila. Naime, ona je na Instagramu podelila video karakterističan za njen Instagram nalog, na kom pozira u mini haljini koja neodoljivo podseća na legendarnu kreaciju u pitanju.

„Mnogo mi se više dopada ovako“, napisala je ona, pa dodala:

“Pokazuje moje noge. Nisam Blejk, ali mi se sviđa”, dodala je Spirs.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears)

Inače, s obzirom na ponašanje i Instagram profil pop princeze, mnogi nisu bili zatečeni ovakvom rekacijom. Ona neretko na svom profilu objavljuje snimke koji zabrinjavaju njene mnogobrojne fanove, ali i njenu porodicu, uključujući Britninog bivšeg muža, Kevina Federlajna, i njihovu decu, Šina i Džejdena.

Njeno ponašanje je čak nedavno prokomentarisao i njen kolega Ozi Ozborn. Naime, Ozi je svojoj supruzi, Šeron i njihovoj deci, Džeku i Keli, rekao da mu je preko glave da gleda video zapise „jadne, stare“ pevačice.

„Svaki je..ni dan! To je tužno! Jako, jako tužno! Žao mi je“,  rekao je Ozi svojoj supruzi.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz