Pretraži

POČINJE VELIKO FINALE: Večeras se bira pobednik IDJShow-a! (VIDEO)

News
0
Photo: IDJ

Za titulu najboljeg boriće se 12 finalista koje je publika imala prilike da upozna kroz prethodne epizode šoua, a večeras će čuti izvođenja njihovih prvih numera na kojima su radili zajedno sa svojim mentorima, odnosno IDJCouch-evima Teodorom Džehverović, Reljom Popovićem i Darkom Dimitrovim.



Ujedno, to će biti i njihov poslednji nastup u IDJShow-u, a nakon što se saberu glasovi publike, biće proglašen pobednik prve sezone takmičenja koji osvaja nagradu IDJCoin.

IDJCoin je virtuelna valuta koja je u prethodnoj nedelji vredela 59.871 evro, međutim, večeras ćemo saznati i da li se njena vrednost povećala ili smanjila, srazmerno akrivnosti naših takmičara na društvenim mrežama, ali i lajkovima, share-ovima i broju slušanja na muzičkim platformama. 

Takođe, u poslednjoj emisiji videćemo i retrospektivu takmičenja, odnosno kako su izgledale audicije i prvi nastupi naših učesnika, kao i kakve su tada komentare dobijali od žirija i kakv su napredak postigli.

Redosled nastupa takmičara u finalu: Grupa 4YU, Anastasija Spasevska, Wajz, Emel Franca, Ermina Hajdarević, Natalie Balmix, Stefan Shy, Mahrina, Ljupka Arsovska, Lores, Amna Alajbegović i Džordži. 

Spremite se za uzbudljivu i najemotivniju epizodu do sada koju možete pratiti od 20 sati na IDJTV-u, na IDJVideos Jutjub kanalu ili ispod:

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News