Pretraži

Baka Prase uhvaćen u društvu nove devojke! Mesec dana nakon raskida sa Anjom Bla, jutjuber grli manekenku (FOTO/VIDEO)

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Baka Prase novim slikama i snimcima na društvenim mrežama privukao je veliku pažnju fanova, s obzirom na to da je po svemu sudeći već našao novu devojku nakon turbulentnog raskida sa Anjom Bla.

Pre nešto više od mesec dana, Anja i Baka su raskinuli svoju četvorogodišnju vezu, a do raskida je došlo na inicijativu jutjubera koji je kao razlog naveo to da ga veza sa influenserkom sprečava da razvija karijeru kako on želi.

Od raskida, Baka je na društvenim mrežama svakodnevno delio kako provodi vreme sa prijateljima, te je nakon hrvatskog primorja odlučio da poseti i crnogorskom. On i njegovo društvo uživaju u vili sa bazenom, izlascima, ali i društvu devojaka. U poslednjih nekoliko dana u javnost su isplivale brojne slike i snimci devojaka koje provode vreme u vili koju je jutjuber iznajmio, a po svemu sudeći on se naročito zbližio sa jednom.

Na društvenim mrežama je naime isplivao snimak Bake i nepoznate devojke iz bazena, a na klipu su njih dvoje poprilično bliski, a jutjuber je devojku obgrlio oko stomaka i nogu.

@mapmyst #bakaprase #mapmyst #fyp #viral ♬ original sound – mapmyst

Potom i sam Baka objavio sliku sa ovom devojkom iz bazena, a na fotki mu ona leži u krilu. „Ko preživi pričaće“, napisao je jutjuber.

Foto: Instagram printscreen/bakaprase

Devojka oko koje se podigla prava bura na mrežama zove se Hejli, a prema tvrdnji fanova ona živi u Australiji, a poreklom je iz Hrvatske. Nju na društvenim mrežama prati više od 6000 ljudi, a prema njenim fotkama može se zaključiti da je ona model u Australiji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hayley Ursich (@_hayleyursich)

Ono što je zanimljivo jeste to da Baka ne prati Hejli na Instagramu, ali je prati Čoda, popularni jutjuber i njegov najbolji drug.

I ona sama je ripostovala fotku sa Bakom, ali detalje njihovog odnosa još nije otkrila.

Podsetimo, na crnogoroskom primorju se trenutno nalazi i Anja koja takođe uživa u izlascima i provodu, međutim do susreta nekadašnjeg para u popularnom letovalištu još uvek nije došlo, te je očigledno da uspevaju vešto da se izbegnu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence