Pretraži

Naša popularna influenserka se razvodi posle 12 godina: Zastupala je stav da žena zbog porodice treba da zapostavi karijeru, pa nedavnom objavom o muškarcima nagovestila probleme u braku

Influence
0
Foto:Printscreen/Instagram:lili_mitrovic

Influensrka Lili Mitrović je na svom Instagram profilu podelila sa pratiocima da se razvodi od supruga nakon 12 godina braka.

Ona na svoji društvenim mrežama neretko deli detalje iz svog života kao i fotografije sa raznih destinacija. Njen sadržaj na društvenim mrežama se bazira na fotografijama odevnih kombinacija, ali i na muško ženskim odnosima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LILI (@lili_mitrovic)

Na Instagramu je prati nešto više od pola mliona ljudi, a među njenim fotografijama može se primetiti da se neretko nalazi i u društvu poznatih dama, a jednod njih je Sofija Milošević.

Pored toga što je influenserka, Lili je i mama troje dece, a kako je u objavi kojom je najavia razvod saopštila, ona i njen suprug će zajedno brinuti o deci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LILI (@lili_mitrovic)

“Posle 12 godina braka odlučili smo da započnemo novo poglavlje kao co-roditelji i prijateji. Zahvalni smo večno na blagoslovu, na naše troje dece i uvek ćemo biti povezani kroz brigu i posvećenost njima. Ogromno hvala porodici i prijateljima koji nas podržavaju u ovoj promeni. Ovo nije kraj, već novi početak za nas da se razvijemo u najautentičnije verzije sebe“, napisala je Lili na svom Instagram profilu.

Ona je pre dve nedelje na svom Instagram profilu već probudila sumnje među pratiocima kada je objavila video snimak na temu šta sve ne treba radiit za muškarca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LILI (@lili_mitrovic)

“Ne treba mu davati skupe poklone i novac, nikada ne uzimati kredit za muškarca, Nikada ne prestaj da radiš ono što voliš zbog muškarca, Nikada nemoj da ti pređe u naviku da se oblačiš kako on želi, izgubićeš sebe“, napisala je tada influenserka na video snimku.

Influenserka ne krije da se zalagala za to da žena treba da ostavi karijeru po strani kada stupi u brak.

“ Iskreno, ja sve više mislim da žena treba da batali karijeru. Da se sve vrati tradicionalnim vrednostima kako pravoslavlje nalaže. Ipak biti mama i mariti o porodici i kući je kao da imaš veliku firmu koju treba da vodiš i organizuješ. I to traje dok ne napune deca 15 godina. Potrebno je ponovo ojačati muškarce i vratiti ih u mušku energiju. A žene da se vrate u žensku energiju“, napisala je Lili svojevremeno na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LILI (@lili_mitrovic)

Lili je u jednom intervjuu otkrila da su se Lazar i ona upoznali na ekskurziji u srednjoj školi i da je tada sve počelo između njih dvoje.

“Upoznali smo se pred kraj srednje škole na ekskurziji u Grčkoj, njegov drug i on su prišli dok sam plesala sa drugaricom da nas pitaju šta ćemo da popijemo. Kasnije sam saznala da je bio zaljubljen u mene dve godine pre toga“, ispričala je ona.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence