Pretraži

Doživeo još jednu nesreću: Holivudski glumac hitno hospitalizovan nakon povrede u poznatom evropskom letovalištu

Showbiz
0
Credit: ABC / Ferrari / Profimedia

Zek Efron, popularni holivudski glumac, pretrpeo je nesreću u luskuznom letovalištu nakon koje je bio hitno hospitalizovan.

Glumac je prevezen u bolnicu nakon nesreće dok je plivao na Ibici, prema izveštajima TMZ-a.

Predstavnik je rekao za TMZ da je zvezda filma „Iron Claw“ pretrpela „manji incident pri plivanju“ dok je bio u bazenu u vili na španskom ostrvu u petak, 2. avgusta. Dodali su da je Efron prevezen u bolnicu kao mera predostrožnosti.

Credit: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tačni detalji incidenta nisu jasni, ali TMZ izveštava da je osoblje u vili moralo da izvuče Efrona iz bazena. Predstavnici koji su razgovarali sa portalom rekli su da je glumac pušten iz bolnice u subotu ujutru i dodali da do težih povreda nije došlo.

Ipak, ovo nije prvi put da je Efron pretrpeo povredu koja je uznemirila javnost. Nekadašnji srcelomac sa Disney kanala otkrio je da je slomio vilicu nakon što je pao dok je trčao po kući sa čarapama na nogama.

Efron je rekao za Men’s Health 2022. godine da se probudio sa vilicom koja mu je praktično „visila sa lica“ nakon pada u granitnu fontanu. Kasnije je podelio sa Entertainment Tonight da je nesreća bila gotovo fatalna.

„Bilo je smešno,“ rekao je. „Skoro sam umro, ali smo dobro.“

Efron je bio primoran da podeli ovu neprijatnu priču nakon što su se proširile glasine da je imao plastičnu operaciju na bradi. Rekao je da je fizioterapija zbog povrede, zajedno sa kompenzacionim mišićima koji su ojačali tokom oporavka, promenila oblik njegove vilice.

Zek se i u jednom svom filmu osvrnuo na povredu, operaciju i glasine o njegovom izgledu.

Pametni gledaoci su primetili referencu na incident u njegovom Netflix filmu, „A Family Affair“. U romantičnoj komediji sa Nikol Kidman, koja je izašla u junu, Efronov lik, koji je u filmu glumac, se prisetio teorije zavere o tome da li je imao plastičnu operaciju i priznao da je imao manju operaciju pri povredi vilice.

„Ljudi su mislili da su moji kvadricepsi potpuno lažni. Kao, da sam ugradio implantate,“ Efron je rekao Kidmanovoj u filmu. „Časopis People je imao četvorostrani članak o mojoj operaciji kvadricepsa. Zvali su me ‘otac kvadricepsa’. Nije to tako smešno, zapravo, morao sam da ih tužim. Ali, oni su pravi… Imao sam operaciju, doduše. Baš ovde (ispod brade). Pao sam na setu na polomljeno staklo“, ispričao je on pomalo izmenjenu verziju priče.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz