Pretraži

Kako Sandra Mladenović polako, ali sigurno osvaja fashion svet? Svaki njen detalj protkan je stilom, a možda će ti baš njeni outfiti biti inspiracija!

Fashion
0
Foto:Printscreen/Instagram:sandramadmoiselle

U svetu mode, gde se trendovi brzo menjaju, retki su oni koji uspevaju da ostanu u vrhu stila i elegancije. Sandra Mladenović, popularna modna influenserka, nije samo postavila standarde sa svojim besprekornim stilom, već je i proširila svoj uticaj osnivanjem vlastitog brenda garderobe.

Njena sposobnost da kombinuje sofisticirane i savremene komade čini je jednom od najbolje obučenih i najcenjenijih figura u modnom svetu.

Sandra je svoju strast prema modi uspela da pretvori u uspešan brend, koji ne samo da odražava njen lični stil, već i zadovoljava potrebe savremenih ljubitelja mode, a ujedno uspeva da uvek bude jedan korak ispred trendova i redefiniše savremenu garderobu.

Mi smo ovog puta izdvojili četiri autfita koje možete iskoristiti kao inspiraciju za svoj lični stil.

Burgundy: Boja godine

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sandra (@mladenovicsandraaa)

Za ovu boju nećemo reći da je boja sezone, jer ova boja nikada nije ni trebalO da izađe iz mode. Svaki odevni predmet u ovoj boji je pravi pogodak, a Sandra je to iznela na fantastičan način i uz komplet suknju i top u ovoj trula višnja boji pokazala da se može nositi i kao svakodnevna kombinacija, ali i za večernji izlazak.

Classic, but make it fashion

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sandra (@mladenovicsandraaa)

Ko kaže da bejzik komadi ne mogu zajedno napraviti savršen autfit se definitivno ne razume u modu. Klasična bela majica, sako i crna suknja su savršena kombinacija, a ako uz to dodate i sunčane naočare koje su drugačije onda ste posao što se tiče oblačenja završili, samo ostaje još neupadljiva šminka.

Grafičke majice i džins

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sandra (@mladenovicsandraaa)

DRuštvene mreže su preplavljene ovim majicama i mogu se naći na svakom ćošku, samo je na vama da odaberete sa kojim ćete nazivom i da ih iskombinujete uz džins!

Letnje haljine 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by sandra (@mladenovicsandraaa)

Kada dođemo do leta nema tu mnogo filozofije i naši jedini autfiti treba da budu lepršave letnje haljine i kupaći kostimi. Šta nam je više od toga potrebno, zar ne?

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Fashion