Pretraži

Fotografija holivudske dive sa modricom ispod oka uzdrmala internet: Glumica se oglasila povodom zabrinutih komentara, pa otkrila o čemu je reč (VIDEO)

Showbiz
0
šeron stoun
Foto: Earl Gibson III / Shutterstock Editorial / Profimedia

Šeron Stoun je jedna od najpoznatijih glumica sadašnjice, a najzapaženija je ostala po njenoj ulozi u seriji „Niske strasti“.

Ona uveliko gazi sedmu deceniju, a mnoge mlađe koleginice bi joj mogle pozavideti na njenom izgledu, međutim, ono što posebno ističe lepotu ove dame jeste njeno samopouzdanje, koje još jednom isplivalo na površinu.

Poznata glumica je juče putem svog Instagram naloga podelila fotografiju na kojoj pozira ispred lifta u elegantnoj modnoj kombinaciji, ali pažnju njenih pratioca privuklo je njeno lice.

Naime, glumica je pozirala s modricom ispod oka, a u opisu fotografije je napisala da je “put bio težak”.

Ova objava je zabrinula njene mnogobrojne fanove koji su se odmah zapitali o čemu je reč i počeli da joj šalju veliki broj zabrinutih poruka, nakon čega se glumica oglasila kako bi umirila svoje fanove.

Šeron je na Instagram okačila video na kom je u prvom planu bila upravo njena modrica, pa je objasnila o čemu je reč.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sharon Stone (@sharonstone)


“Znam da ste svi zabrinuti kako sam dobila modricu na oku, pa ću vam ispričati. Bila sam u toliko hotela i toliko zemalja. Ustala sam usred noći da odem u toalet i nisam znala gde sam. Udarila sam licem u mermer”, objasnila je.

“Ne, niko mi nije ništa napravio i da, sasvim sam u redu. Zabavljam se i jako sam lepo dočekana na svom putovanju. Svugde sam bila”, rekla je.

Zatim je podigla sunčane naočare i pokazala modricu na oku. Za kraj se našalila i zahvalila fanovima na brizi:

“Trebali ste videti šta sam učinila tom mermernom podu. Hvala vam što se brinete o meni, i meni je stalo do vas. Hvala vam”, istakla je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz