Pretraži

Pokazala koliko joj znači: Ana Ivanović javno uputila emotivnu poruku suprugu, obeležili jubilarni dan u njihovom domu (FOTO)

Showbiz
0
Credit: Ervin Monn / imago sportfotodienst / Profimedia / IMAGO

Ana Ivanović, jedna od nekada najpoznatijih teniserki sa naših prostora, kratkom porukom na društvenim mrežama otkrila je koliko joj suprug znači, te mu se obratila važnim povodom.

Ana je godinama žarila i palila teniskim terenima i takmičenjima širom sveta, postizala velike rezultate i važila za jednu od najuspešnijih srpskih teniserki. Ona je 2014. godine stupila u vezu sa nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom i od tada ovaj par ne prestaje da privlači pažnju svojim odnosom.

Oni su 2016. godine izgovorili sudbonosno „da“, a kao kruna njihove ljubavi stigla su i tri dečaka. Nakon što je postala majka, Ana je odustala od teniske karijere kako bi mogla da se posveti porodici i novoj životnoj ulozi.

I fudbaler se penzionisao 2020. godine, a danas i Ana i Bastijan su skoncentrisani na privatne poslove, ali i na porodicu, te važe za jedan od najpoznatijih parova sa svetske sportske scene.

Nekadašnja teniserka je poslala kratku poruku suprugu putem društvenih mreža i čestitala mu jubilarni 40. rođendan.

Ona je objavila njihovu zajedničku fotografiju, a njihovi široki osmesi svedoče o tome koliko se par nakon decenije ljubavi i dalje savršeno slaže. Ana je ponela dugu plavu haljinu ukrašenu šljokicama, dok je Bastijan poneo klasično odelo u tamno plavoj boji sa košuljom na prugice.

„Srećan rođendan! Hvala zato što si ti ti“, napisala je ona uz fotku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Ivanović (@anaivanovic)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz