Pretraži

„Je l’ to njegova mama?“ Poznati glumac sa 18 godina stupio u vezu sa 23 godine starijom rediteljkom, pa na venčanju uzeo njeno prezime

Showbiz
0
Foto:Printscreen/Instagram:aarontaylorjohnson

Glumac Aron Tejlor-Džonson sa svega 18 godina stupio je u vezu sa 23 godine starijom rediteljkom Sem Tejlor-Džonson, a sada oni proslavljaju 12 godina srećnog braka.

Poznati glumac Aron Tejlor-Džonson glumom se bavi još od svoje šeste godine, prve veće uloge igrao je u filmovima „Iluzionista“ i „Angus, tange i ljubljenje sa vatanjem“, a najveću popularnost dobio je ulogama u filmovima “Kick-Ass” i “Avengers: Age Of Ultro”.

I premda se veoma istakao svojom glumom, ono čime on naročito privlači pažnju jeste svojim privatnim životom, tačnije brakom sa čak 23 godine starijom rediteljkom filma „Pedeset nijansi sive“, Sem Tejlor-Džonson. Ovaj par ove godine proslavlja 12 godina braka, a njihova veza je česta tema medija, ali i društvenih mreža.

 

Naime, kada je poznati par stupio u vezu, glumac je imao svega 18 godina, i tada je postao očuh dve devojčice, a od jedne od njih je bio stariji svega sedam godina. Dve godine kasnije, kada je on imao dvadeset, a Sem 43 godine dobili su svoju prvu zajedničku ćerku, a godinu dana kasnije i drugu.

“Ono što morate da shvatite je da ono što je većina ljudi radila sa 20, ja sam radio kada sam imao 13 godina“, rekao je glumac na optužbe da je bio previše mlad da bi ušao u takvu vezu.

Osim same razlike u godinama, još jedna činjenica zbog koje je ova veza privukla veliku pažnju, jeste da je Aron na venčanju svom prezimenu dodao i njeno prezime.

„Ne vidim zašto žene treba da uzimaju muško prezime. Želeo sam da budem deo nje isto koliko je i ona želela da bude deo mene“, objasnio je on jednom prilikom ovu odluku.

 

Kada je u pitanju njegova supruga, ona je istakla da ju je ka njemu privukla zrelost koju je osetila.

I premda oni već 12 godina žive u srećnom braku, njihova veza je više puta naišla na oštre kritike i prozivke od strane korisnika društvenih mreža.

„Je li to njegova mama?“ i „Jedina osoba koju prihvatam da vara“ odražavaju oštru osudu na koju su naišli. Ipak veliki broj njihovih fanova podržava ovu vezu i ističu kako je ljubav najvažnija.

„Zašto je to važno? Svako ima svoj put, a on je već odrastao“ i „Neka žive svoj život, momak ima preko 30 godina“.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz