Pretraži

Pokazala umeće: Luna Đogani oduševila supruga, on nije mogao da sakrije ponos pa je javno pohvalio (FOTO)

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Luna Đogani, influenserka i nekadašnja rijaliti zvezda, pokazala je svoje umeće u kuhinji i oduševila supruga Marka Miljkovića, ali i svog oca, zvezdu 90tih Gagija Đoganija.

Luna i Marko započeli su svoju vezu pre nešto više od šest godina, a kao kruna te ljubavi došle su i njihove dve ćerkice, Mija i Lana. Danas oni uživaju u skladnom bračnom i porodičnom životu, a brojne detalje rado dele sa svojim pratiocima, naročito na njihovom Jutjub kanalu „Sikter Tube“.

Mlada mama je aktivna i na Instagramu, te njeni brojni fanovi i na ovoj društvenoj mreži imaju uvid u to kako izgleda njena svakodnevica.

Iako je više puta isticala kako nije vična kuvanju, kao i da joj bolje idu drugi kućni poslovi, očigledno je da Luna sve više radi na svojoj veštini, što je sada i Marko pokazao na svom Instagramu.

On se, naime, pohvalio njenim umećem i pokazao ručak koji je spremila za njih dvoje i njenog tatu, Gagija Đoganija.

„Ženče sprema kineze za medalju“, napisao je Miljković uz fotku savršeno serviranog tanjira.

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Nedugo potom i Luna se oglasila na svom Instagramu, te se pohvalila praznim tanjirima koji su ostali posle njenog specijaliteta.

„Kad napravim kineze.“

Foto: Instagram printscreen/luna_djogani

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Luna pokazala svoje sve bolje kulinarske veštine, te se nedavno pohvalila takođe receptom za kinesku hranu, ali i otkrila da je spremala i musaku. Ona se tom prilikom našalila na svom račun i istakla da je konačno postala žena kakvu Marko zaslužuje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence