Pretraži

„BIĆE MAGIČAN KAO POLARNA SVETLOST“: Nikolija otkrila naziv novog albuma (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/nikolijaofficial

Prošlo je samo mesec i po dana otkako je Nikolija svojim vernim fanovima predstavila numeru "Gle gle", koja je ujedno i prva pesma sa njenog novog albuma.



Publika je prema svemu sudeći bila željna njenih hitova, što dokazuje i to da je pesma na Jutjub platformi za samo sat vremena preslušana čak 26.000 pregleda, dok sada već broji više od milion i po pregleda.

Nikolija je spremna da nastavi u istom tempu, te svoju narednu numeru već vidi kao veliki hit, a koliko je ova pesma važna, govori i činjenica da će po njoj i ceo album poneti naziv.

Screenshot: Instagram/nikolijaofficial

Screenshot: Instagram/nikolijaofficial

 

  • Za par dana snimam spot za pesmu po kojoj će se zveti i album. Večeras ću vam otkriti naziv – napisal aje ona sinoć na svom Instagram profilu.

Pevačica je održala obećanje, te je nakon par sati  

Screenshot: Instagram/nikolijaofficial

Screenshot: Instagram/nikolijaofficial

 

  • Aurora, jer je magična kao polarna svetlost i sve pesme koje će izaći do kraja godine – otkrila je ona i dodala:

  • Jedva čekam da čujete i vidite sve što vam spremam – poručula je Jovanovićeva i za kraj otkrila da pored toga, priprema još jedno veliko iznenađenje, o čemu će fanove naknadno obavestiti.

Podsećamo, krajem prethodne godine Nikolija se porodila po drugi put i na svet donela još jednu ćerku, međutim od tada se ona totalno posvetila svojoj muzičkoj karijeri.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz