Pretraži

„Našao sam mesto gde će mi biti venčanje“ Andrija Jo oduševio objavama sa putovanja, pa jednom izjavom zaintrigirao fanove

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Influenser Andrija Jović, poznatiji kao Andrija Jo oduševio je fanove sa svojim fotografijama sa putovanja u Rovinj, a potom jednom izjavom izazvao znatiželju kod fanova.

Andrija Jo već godinama uvažava titulu jednog od naših najpoznatijih influensera koji je obožavanja pratilaca zadobio zahvaljujući zabavnom i pozitivnom sadržaju koji plasira na društvenim mrežama.

I premda on svakodnevno objavljuje detalje iz svog života koji privlače njegove fanove ipak publika nije upućena u sve aspekte njegovog života, a ono za šta fanovi ostaju uskraćeni kada je mladi influenser u pitanju jeste njegov ljubavni život.

Naime, Andriju su dugo povezivali sa influenserkom Leom Stanković, i premda njih dvoje nikada zvanično nisu potvrdili svoju vezu, ipak fanovi su nastavili da ih povezuju kao par, a na kraju se njihov odnos završio svađom čiji detalji fanovima nisu poznati.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrija Jović (@andrijajo)


Sve u svemu, nakon toga Andrija je nastavio da svoj ljubavni život čuva za sebe, a jedina ljubav koju pokazuje putem društvenih mreža je ljubav prema putovanjima.

On neretko putuje i sa svojim fanovi deli momente sa putovanja, a sada je influenser odlučio da odmor provede u Rovinju, gde je na Ostrvu Sveti Andrija pronašao jedno posebno mesto. Naime, u pitanju je jedan poseban studio za venčanje na otvorenom. Andrija je tu pozirao, pa je u opisu napisao:

„Ja sam na ostrvu našao i mesto gde će mi biti venčanje“, napisao je on.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

S obzirom da je Andrija veoma mlad, ova objava je iznenadila njegove fanove koji se pitaju da li je influenser ovim želeo da nagovesti nešto ili je u pitanju jednostavno divljenje ambijentu.

Inače, po svemu sudeći on je na ovo putovanje došao sa drugaricom koja se zove Katarina, s obzirom da je ubrzo na svom Instagramu objavio da ide na Ostrvo Sveta Katarina, a u opisu snimka koji je postavio na story je napisao:

„Danas drugaricu vodim na njeno ostrvo. Kaže ona dosta smo vremena proveli na Svetom Andriji, šta znam, meni nije bilo dovoljno“, napisao je influenser koji je veliku pažnju privukao i fotografijama na kojima je on ispozirao, a na kojima je pokazao svoje izvajane mišiće.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence