Pretraži

Skinula se u kupaći i zapalila Instagram! Sofija Milošević oduševila izgledom, pa otkrila svoju tajnu (FOTO)

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Sofija Milošević, nekadašnja manekenka i izabranica proslavljenog fudbalera Luke Jovića, skinula se u kupaći pa pokazala zašto važi za jednu od najzgodnijih žena sa javne scene.

Od svog pojavljivanja na javnoj sceni Sofija Milošević važila je za jednu od najatraktivnijih devojaka sa naših prostora. Ona se dugi niz godina bavila manekenstvom, a od 2019. godine uživa u srećnoj vezi sa fudbalerom Lukom Jovićem.

Sofija i Luka svoju ljubav krunisali su sa dva sina, a upravo zbog činjenice da se dva puta porodila, izgled nekadašnje manekenke u poslednje vreme privlači posebnu pažnju njenih pratioca.

Poznata kao osoba od stila, njene modne kombinacije su često predmet komentara devojaka i žena, a figura koju neretko ističe uskim haljinama i kompletima izaziva oduševljene reakcije na njenim društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

Sada, Sofija je sa nekoliko storija ostavila upečatljiv utisak na pratioce, te je još jednom pokazala svoje zanosne obline. Ona je u plavom kupaćem pokazala uzak struk i trbušnjake, ali i naglasila svoje duge noge.

Nedugo zatim, manekenka je otkrila i tajnu svog izgleda, a to su redovni treninzi, zbog čega je u teretani još jednom istakla svoju figuru u plavom kompletu za vežbanje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence