Pretraži

OTVORIO DUŠU: Bred Pit progovorio o svojim najvećim strahovima i borbi sa zavisnošću

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/TODAY

Iako bi mnogi pretpostavili da vodi savršen život, Bred je rekao da, kao i svi ljudi, ima pojedine strahove, a da se oni najveći tiču samoće, s obzirom na to da se, još od najranijeg detinjstva, često osećao usamljeno.



Pit je istakao da je tuga neizbežan deo odrastanja i razvoja, te da je on često u životu osetio tu vrstu boli.

  • Mislim da su nam svima srca slomljena. U životu sam se uvek osećao vrlo usamljeno, usamljen dok sam odrastao, kao dete, usamljen čak i ovde sada i zapravo sam tek nedavno dobio veću pažnju i zagrljaj svojih prijatelja i porodice. Mogućnost da nosite u sebi pravu bol i pravu radost istovremeno, to je zrelost, to je razvoj – rekao je glumac i dodao da je često sanjao isti san u kom je brutalno izboden.
Screenshot: Youtube/CNN

Screenshot: Youtube/CNN

– I probudio bih se u strahu. Nisam razumeo zašto bi neko hteo da me povredi. To je prestalo tek pre godinu ili dve kad sam počeo stalno da razmišljam o tom snu i jednostavno se pitao zašto – naveo je bivši muž Anđeline Džoli.

Bred je za kraj rekao da je rešio da promeni pojedine navike, te je odlučio da ostavi cigarete i da pretane da konzumira alkohol, a kako je rekao, zbog izmenjenog načina života uspeo je da pronađe novo okruženje i prijatelje.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz