Pretraži

Zendeja ima manikir u najlepšoj nijansi ovog leta i odmah ćete poželeti da ukradete ideju! (FOTO)

Beauty
0
Foto: Doug Peters / PA Images / Profimedia

Letnji period je idealno vreme za eksperimentisanje sa bojama i stilovima, posebno kada su u pitanju nokti.

Holivudske zvezde često služe kao inspiracija za trendove u manikiru, postavljajući standarde i šireći estetske granice. Njihovi odvažni izbori boja i stilova često postaju predmet divljenja i rasprava na društvenim mrežama i u modnim krugovima.

Upravo u tom duhu, Zendaja je nedavno, kada se pojavila u publici na finalu Vimbldona, pokazala svoj novi manikir u koralno crvenoj nijansi, koji nije mogao da prođe nezapaženo.

Foto: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fotografiju Zendejinog savršenog letnjeg manikira na Instagramu je objavila njena manikirka Marina Dobik, koja je ponosno istakla da je u pitanju veoma jednostavna, ali vrlo efektna tehnika.

„Manikir za Zendeju. Ova crvena izgleda tako predivno na njoj! Radile smo gel ekstenzije, što obično ne radim i u čemu nemam puno iskustva, ali ispale su odlično“, napisala je Dobik u objavi.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marina Dobic (@marinadobyk.nails)

Crvena joj zaista odlično pristaje“, „Srećna je što te ima, Marina“, „Neverovatna si, tvoj me rad uvek nadahne“, „Jako mi se sviđa boja“, „Savršeno, kao i obično“, „Savršena crvena“ neki su od komentara koji su se našli ispod objave.

Zendeja je ovog puta odabrala nokte kvadratnog oblika crvene boje s izraženim narandžastim podtonovima zahvaljujući čemu je dobila prelepu koralnu nijansu savršenu za leto.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Beauty