Pretraži

„Ceo sam bio modar“: Desingerica se oglasio iz bolničkog kreveta, pa otkrio sve o zdravstvenim problemima (FOTO)

Showbiz
0
desingerica
Foto: Youtube printscreen/IDJTV

Popularni izvođač Desingerica fotkama iz bolničkog kreveta zabrinuo je svoje brojne fanove, a potom otkrio sve o zdravstvenom stanju.

Poput mnogih kolega, Dragomir Despić poznatiji pod imenom Desingerica, tokom letnje sezone ima nastupe gotovo svaki dan, a kako interesovanje publike za njegove kontroverzne performanse ne jenjava on je zakazan mesecima unapred.

Ovakav tempo i neprestana putovanja imaju svoju cenu, a to je sada i Desingerica otkrio na svojim društvenim mrežama i sa nekoliko fotografija iz snimaka iz bolnice zabrinuo fanove, te ih i razočarao jednom vešću.

On je naime objavio dve fotografije iz hitne pomoći uz koje je napisao: „Ko rano rani, to nemoj biti ti“, kao i „Kad sistem kolabira“, a potom je otkrio i šta se desilo.

Imao sam dnevnu žurku, verovatno je od premora, nespavanja, ne znam… Radim sve vreme, svaki dan. Kad sam krenuo iz Budve za Požarevac, na nastup, na pola puta mi se pritisak srozao, ubledeo sam, krenuo je hladan znoj, pao sam pored bankine, odmah su me odvezli u bolnicu. Tamo su mi dali injekcije, infuzije, jedva sam došao do kuće. Evo i sad mi je baš loše, drhtim ceo. Gornji pritisak mi je bio 80, modar sam bio ceo, ne znam šta mi se desilo“, rekao je on za „Blic“.

Iako su mu nastupi zakazani svaki dan, Desingerica je zbog zdravstvenog stanja odlučio da otkaže nekoliko predstojećih nastupa, ali je istakao da je spreman za nastavak sezone.

Otkazao sam juče i danas nastupe, danas idem za Crnu Goru, verovatno ću da izguram se, videćemo“, dodao je.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz