Pretraži

„Ljubav sve pobeđuje!“ MC Stojan i Zorana Mićanović zajedno uživaju na plaži, a fanovi se pitaju samo jedno (FOTO)

Showbiz
0
zorana micanovic mc stojan
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati izvođači MC Stojan i Zorana Mićanović trenutno zajedno uživaju u morskim predelima, pa se sada njihovi mnogobrojni fanovi pitaju samo jedno.

Pre skoro tri meseca javnost je iznenadila vest da je popularni izvođač MC Stojan uplovio u vezu sa 22 godine mlađom koleginicom Zoranom Mićanović, koje je ove godine napunila tek 19 godina.

Ubrzo je usledio duet koji danas broji milione pregleda, a Stojan i Zorana su redovno na društvenim mrežama pokazivali zaljubljenost i delili detalje njihovog odnosa.

Međutim, uprkos tome što je izvođač govorio čak i o svadbi, neočekivano je došlo do raskida veze popularnog para, a sve zbog Stojanovih snimaka drugih devojaka sa plaže na Kipru.

Ipak, Stojan je nastavio da na mrežama izjavljuje ljubav pevačici i da traži pomirenje, a da li je do njega zaista došlo nije poznato s obzirom na to da nekadašnji par daje različite izjave na ovu temu. Dok je pevač istakao da je do pomirenja već došlo, Zorana je za medije izjavila da je veza završena.

I s obzirom na to da njih dvoje više nisu viđeni zajedno fanovi su se pomirili da je došao kraj njihovoj vezi, međutim najnoviji snimci sa crnogorskog primorja dali su novu nadu.

Foto: Instagram printscreen/mc_stojan

Naime, njih dvoje se trenutno nalaze u Budvi gde zajedno nastupaju, a svojim snimcima su jasno pokazali da su se pomirili i da među njima nema zle krvi. Takođe, osim što nastupaju zajedno, njih dvoje uživaju i u zajedničkom odmoru, pa se pojavilo nekoliko snimaka gde se vidi kako se zajedno sunčaju i kupaju.

Foto: Instagram printscreen/mc_stojan

Ove objave pokrenule su različita nagađanja na internetu, i dok se jedni pitaju da li su njih dvoje „proglasili mir“ samo zbog posla, drugi veruju da će fanovi ipak gledati nastavak njihove romanse, a ispod jednog snimka njihovog nastupa koji je MC Stojan objavio na svom profilu pratioci su ostavljali veliki broj komentara.

„Divno! Živela ljubav“, „Pomirenje ‘ajde, ‘ajde“, „Stojke baš i nije bio sramežljiv u emocijama na bini, dok je Zorani bilo malo neprijatno. Neka hemija je gorela noćas između njih“, „Super ste „, „Sve gori od vas dvoje! Za ovakvu lepoticu i divnu devojku. Vredi se boriti! Kad ste zajedno! Najjači ste! Čuvaj je, pazi je ko oči u glavi. Navijamo svi za vašu ljubav! Nema lepšeg i harizmatičnijeg i slađeg para od vas dvoje! To govore pregledi vaših klipova, pesme „Namerno“. Kako je lepo videti vas skupa na sceni. Falite..ljubav sve pobeđuje!“, bili su samo neki od komentara fanova koji su navijali za njihovo pomirenje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz