Pretraži

„NIKAD NISMO IZJAVILI DA SMO PAR“: Davor i Ljupka otkrili u kakvom su odnosu nakon poljupca na sceni (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV

Tu priliku iskoristili su najpre Ljupka i Davor da progovore o njihovom odnosu i poljupcu tokom nastupa, koji je možda i jedna od najupečatljivijih scena tokom takmičenja.



Naime, nakon toga mnogi su pomislili da su njih dvoje u vezi, a kako učesnici po tom pitanju do kraja šoua nisu direktno otkrili u kakvom su odnosu, sada su rešili da fanove više ne drže u neizvesnosti nego da konačno stanu na put spekulacijama.

Tako, oni su rekli da iako je nešto bilo između njih odlučili su da je ipak najbolje da ostanu prijatelji.

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Nikada direktno nismo rekli da smo par. Nismo očekivali da će vest tliko da bukne, još uvek sepriča o poljupcu, a realno ne mogu da kažem da je bilo fejk, ali s drue strane smo odlučili da budemo prijatelji. To što smo uradili jeste privuklo pažnju, ali ne želimo da odugovlačimo oko toga…Desilo se šta se desilo, ali shvatili smo da je prijateljstvo najbolja stvar – rekao je Davor a Ljupka se složila sa njim.

Pogledajte drugo po redu IDJShow specijal izdanje i saznaje koje planove kandidati imaju nakon takmičenja, šta je David rekao o svom ljubavnom životu, šta je Ermina rekla o misterioznom dečku sa kojim se viđa i kako je izgledao period života blizanaca kada su radili u pekari:

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz