Pretraži

Dušan Vlahović postaje tata? Nakon priča o veridbi ceo internet bruji o trudnoći lepe Vanje (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: Giuseppe Maffia/NurPhoto/Shutter / Shutterstock Editorial / Profimedia

Naš uspešni fudbaler Dušan Vlahović veoma je aktuelan u fudbalskom svetu, a nije tajna da ga i devojke obožavaju. Ipak on je svoju ljubav čuvao za svoju devojku Vanju Bogdanović.

Ono što je javnost oduvek znala jeste da je on pre početka svoje velike fudbalske karijere bio u vezi sa Vanjom Bogdanović, a nakon toga njegov izbor su bile uglavnom devojke poznate javnosti.

Međutim za doček 2024. godine došlo je do promene u Vlahovićevom ljubavnom životu, pa je njegovim pratiocima bilo jasno da on uživa u ljubavi kada su videli fotografiju sa njegovom novom-starom devojkom, te time svima stavio do znanja da su se pomirili i da sada uživaju u ljubavi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DV9 (@vlahovicdusan)

Vanja se trudi da svoj život sačuva od očiju javnosti, pa je tako i Instagram profil zaključan i ima nešto više od 200 pratilaca, a na internetu se ne može pronaći mnogo informacija o njoj.

Na društvenoj mreži Tiktok se može naći dosta njenih snimaka, pa se može zaključiti da se Vanja bavi i modelingom, a da li joj je to primaran posao ili samo hobi, nije poznato.

Ubrzo su nakon javnog ozvaničenja veze viđeni zajedno na raznim mestima, a onda je usledila i priča kako se ovaj mladi par verio, te da je Vanja od poznatog fubalera dobila dijamantski prsten.

Nove glasine ne prestaju da se nižu, pa su Vanja i Dušan se provodili zajedno na Ibici, a mnogi komentarišu što se na određenim snimcima sa Tiktoka pričinjava kao da je ova mlada devojka u drugom stanju.

@secretfairytale Vanja Bogdanovic I Dusan Vlahovic na Ibizi #fyp #foryou #foryoupage #goviral #viral #viralvideo #viraltiktok #virall #xyzcba #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppppppppppppppppppppppp #dusanvlahovic #vlahovic #vlahovicdusan #vanjabogdanovic #fudbaleri #ibiza #spain #balkantiktok #balkan #trend #trending #secretfairytale #tiktoksrbija #beograd #hocunafyp #ocunafyp #plsfyp #fyppppppppppppppppppppppp #foryoupage #foryou #fyp ♬ original sound – Balkan Hits

Zbog ove spekulacije internet ne prestaje da gori, a par se i dalje nije oglašavao po pitanju ove glasine koja je zapalila internet.

Jeidno što nam ostaje jeste da sačekamo zvaničnu potvrdu Dušana Vlahovića ukoliko je ova informacija istinita i da čestitamo budućim mladim roditeljima.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz