Pretraži

Hejli Biber traži radnike za svoj brend, a evo kakvu platu je ponudila! Internet ne prestaje da bruji o uslovma rada u kompaniji omiljene influenserke

News
0
Hejli biber makeup influenser
Foto:Printscreen/Instagram:haileybieber

Hejli Biber važi za jednu od omiljenih influenserki na društvenim mrežama, a to je samo jedna u nizu od stvari u kojima je dobra. Hejli Biber, poznata manekenka i supruga pevača Džastina Bibera, osvojila je svet ne samo svojim stilom i šarmom, već i svojim preduzetničkim duhom. Njeno ime postalo je sinonim za sofisticiranu modu, a njen brend Rhode odražava upravo takvu estetiku.

Brend Rhode je nastao iz Hejline strasti prema modi i lepoti. Sa idejom da kreira proizvode koji će ženama pružiti osećaj samopouzdanja i elegancije, Hejli je osnovala Rhode kao svojevrsni spoj modernog dizajna i klasične estetike. Inspiraciju za naziv brenda pronašla je u svom srednjem imenu, koje nosi porodičnu vrednost i tradiciju.

S obzirom na to da Hejli poštuje vrednosti, tu na red dolazi i posao kod nje, a svi zaposleni tvrde kako je odlična direktorka i da su njihove plate za poželeti.

Raditi za Hejli Biber i njen brend Rhode predstavlja jedinstvenu priliku da se bude deo rastuće kozmetičke imperije koja se temelji na inovacijama, kreativnosti i održivosti. Rhode je poznat po pažljivo odabranim proizvodima i sofisticiranom dizajnu, a radna atmosfera odražava iste vrednosti.

Zaposleni u Rhode-u često opisuju radnu atmosferu kao dinamičnu i inspirativnu. Hejli Biber je poznata po tome što vrednuje timski rad i kreativnost, podstičući svoje zaposlene da unose nove ideje i doprinose razvoju brenda. Kultura kompanije je usmerena na inkluzivnost i podršku, sa naglaskom na profesionalni rast i razvoj svakog člana tima.

Plate u Rhode-u variraju u zavisnosti od pozicije i nivoa iskustva. Prema dostupnim informacijama, prosečna godišnja plata za početne pozicije u dizajnerskom timu kreće se između 45,000 i 60,000 dolara, dok iskusniji dizajneri i menadžeri mogu zarađivati između 80,000 i 120,000 dolara godišnje. Plate u marketinškom i prodajnom sektoru su slične, sa početnim pozicijama koje zarađuju oko 40,000 do 55,000 dolara godišnje, dok menadžerske pozicije mogu dostići i do 100,000 dolara godišnje.

Na mesečnom nivou, ovo znači da početne pozicije zarađuju između 3,750 i 5,000 dolara mesečno, dok iskusniji zaposleni mogu zarađivati između 6,666 i 10,000 dolara mesečno.

Rhode takođe nudi mogućnosti za studente kroz prakse i stažiranje. Ove prakse pružaju dragoceno iskustvo rada u modnoj industriji, sa fokusom na dizajn, marketing, i upravljanje. Studenti koji rade na praksi u Rhode-u mogu očekivati prosečnu mesečnu platu od oko 1,500 do 2,500 dolara, u zavisnosti od trajanja i vrste prakse.

Raditi za Hejli Biber i njen brend Rhode predstavlja izuzetnu priliku za sve koji žele da budu deo inovativne i rastuće modne kompanije. Sa konkurentnim platama i podržavajućom radnom atmosferom, Rhode je idealno mesto za profesionalni razvoj i napredovanje u karijeri. Studenti takođe imaju priliku da steknu dragoceno iskustvo kroz prakse, što može biti odskočna daska za buduće poslove u modnoj industriji.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News