Pretraži

Nežne scene na prelepim lokacijama u Srbiji: Zbog ovih prizora svi su se pitali u kakvom su odnosu naša pevačica i glumac, a sada je otkrivena istina

Muzika
0
Foto: Youtube printscreen

Nataša Mihajlović, jedna od istaknutih članica popularne grupe Frajle, kročila je na put solo karijere, otkrivajući novu dimenziju svojih izvanrednih glasovnih sposobnosti.

Nakon hit singla „Stranac“ i njegove akustične verzije kojom je već osvojila srca publike, diva moćnog glasa objavljuje i eksplozivnu numeru „Bum Bum“.

Pored ovog vrelog letnjeg hita koji donosi moderni pop zvuk kombinovan sa magičnim vibracijama osamdesetih, Nataša Mihajlović snimila je i vreli spot koji mami uzdahe svakome ko ga pogleda.

U spotu, vatrena plavuša zavodljivo pleše i nalazi se u strasnom zagrljaju glumca Branislava Tomaševića, zvezde serija „Ubice mog oca“, „Istine i laži“, ali i filma „Sveta Petka“.

Bane i Nataša, inače dugogodišnji prijatelji i saradnici, u spotu koji pršti od seksepila glume zaljubljeni par, a fantastične scene snimane su na prelepim lokacijama u Srbiji, odnosno, na obalama Dunava, od Novog Sada do Sremskih Karlovaca.

Foto: Youtube printscreen

Podsećamo, kod Baneta na Instagramu je nedavno osvanula crno – bela fotografija sa broda kojim plovi Dunavom, a nakon što je Nataša ostavila komentar “To je taj dunavski kapetan”, mnogi su se zapitali u kakvom su zapravo odnosu pevačica i glumac.

Foto: Instagram printscreen

Izvor je za Nova.rs tada otkrio da su Bane i Nataša dugogodišnji prijatelji, a da uprkos njihovoj prisnosti na plaži, iza svega stoji snimanje spota za Natašinu novu pesmu, drugi samostalni singl, nakon što je početkom godine objavila pesmu „Stranac“ u kojoj zagonetno priča o jednom muškarcu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Muzika