Pretraži

ISPALILA SE: Ana Sević htela da se pohvali figurom u kupaćem, pa okačila slike iz 2019. godine! (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/anasevicofficial

Ana se pre šest meseci porodila po treći put i na svet donela dečaka Simeona, dok je prethodno već imala dve ćerke – Lorenu iz braka sa pevačem Darkom Lazićem i mlađu Senu, koju je dobila sa njenim sadašnjim suprugom Danijelom Nedeljkovićem.



Pevačica je sada, prema svemu sudeći, želela da se na Instagramu pohvali izvajanom figurom nakon samo pola godine od porođaja, te je postavila slike sa odmora iz Grčke, sa ostrva Mikonos, dok je pozirala na plaži u plavom bikiniju.

Screenshot: Instagram/anasevicofficial

Screenshot: Instagram/anasevicofficial

 

Iako pevačica na pomenutim fotografijama neosporno ima zavidnu figuru, ono što je malo ko primetio je da su te slike zapravo nastale pre tri godine, kada ih je pevačica i prvobitno objavila na ovoj društvenoj mreži, a o čemu smo već pisali OVDE.

U prilog tome govori i da su slike potpuno identične, kao i da je pevačica pozirala u istom kupaćem, naočarama i nakitu, sa razlikom što je Sevićeva sada stavila drugačiji opis.

Photo: Instagram/anasevicofficial

Photo: Instagram/anasevicofficial

 

I dok je sada samo označila letovalište u kojem se nalazi, pre tri godine ona je uz  to napisala i "slavimo sve svakog dana".

Inače, to nije sve, jer je Ana, pored ove slike, postavila još jednu – selfi, a isti takav objavila i pre tri godine.

 

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz