Pretraži

„Imam traume i stalno sam u strahu“: Dunja Jovanić progovorila o stresnoj situaciji u kojoj se našla zbog svog ljubimca (FOTO)

Showbiz
0
dunja jovanić
Foto: Instagram printscreen/imfashionbabe

Influenserka Dunja Jovanić je zbog svog ljubimca morala da se uputi kod veterinara, a sa svojim pratiocima je podelila detalje dešavanja, ali i straha sa kojim se suočila.

Od početka svoje karijere Dunjin verni pratilac u svakoj avanturi je bio njen pas po imenu Bejbi, koja je bila veliki deo njenog identiteta na društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Dunja je često isticala koliko je vezana za ljubimca, te da je ona zaista deo njene porodice, a pre gotovo dve godine sve njene pratioce na Instagramu, kojih je gotovo 400 hiljada, rastužila je vest da je Bejbi uginula.

Influenserki je ovo jako teško palo i usledilo je njeno povlačanje sa društvenih mreža na nekoliko nedelja. Od tada ona je često odgovarala na pitanja pratilaca da li će uzeti novog psa. Ona je u početku bila izričita da u njen život nekoliko godina neće ući nov ljubimac, bar dok ne zasnuje svoju porodicu, ali je s vremenom počela sve češće da deli rase za koje je zainteresovana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dunja Jovanic (@imfashionbabe)

Međutim, Dunja Jovanić je sada podelila vest koja je potpuno iznenadila i oduševila sve njene fanove. Ona je, naime, od svojih kumova dobila na poklon štene pudle.

Ona sada neretko objavljuje snimke sa svojim psom po imenu Bela, te je očigledno da je Dunja vremenom postala spremna da kaže “Da“ svom novom prijatelju.

Poslednjom objavom na storiju ona je zabrinula svoje pratioce kada je saopštila da je morala da se uputi kod veterinara sa Belom, jer se nije osećala najbolje, a zatim je situaciju uporedila i sa dešavanjima dok je Bejbi bila kod nje.

Foto:Printscreen/Instagram:imfashionbabe

“Joj ljudi moji kako smo se namučile sinoć… Do tri noćas je bila žurka češkanja, ubrzanog disanja, kukanja i dok u pola tri nismo otišle kod veterinara i primile dve boce, nije se smirila. Da vam ne pričam o tome da zbog Bejbi imam traume i stalno sam između straha “da li diše?“ i racionalnog dela “ma sve je u redu ovo mi se čini“, napisala je Dunja.

Sudeći po tome da je Dunja napisala u storiju kako je njen pas Bela bolje nakon primanja injekcije, očigledno je da je to bilo potrebno kako bi pas se osećao bolje.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz