Pretraži

USPOMENE: Luna Đogani se prisetila perioda kada se bavila pevanjem (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/luna_djogani

Luna je pre tri godine izbacila pesmu "Deveti krug", na kojoj je radila zajedno sa muzičkim producentom Darkom Dimitrovim, a sada se prisetila kako je to izgledalo.



Ona je na svom Instagram profilu, u okviru opcije stori, podelila uspomenu u vidu snimka na kojem se čuje kako Luna uvežbava stihove njene numere.

Screenshot: Instagram/luna_djogani

Screenshot: Instagram/luna_djogani

 

  • Uspomene, tačno pre tri godine. Darko je jedan predivan čovek, legenda, kralj muzike. Velika čast mi je bila da radim sa njim – napisala je ona.

Pesma "Deveti krug" je svetlost dana ugledala u avgustu 2019. godine, a od tada ona je preslušana čak 20 miliona puta, dok se komanetari i dalje nižu ispod te objave, što samo govori koliko su se fanovi uželeli Luninih pesama.

Međutim, kako se ona pre godinu dana porodila, potpuno se posvetila roditeljstvu, a nedavno je otkrila i da li želi ponovo da se bavi pevanjem.

–  Biću najiskrenija, ne planiram trenutno. To nije nešto čime bih se bavila, ne vidim sebe mnogo u tome. U tom trenutku kada sam snimala pesme i kada sam ulagala u to, mislila sam da je to neki moj put i slušala sam svoje srce – rekla je ona u jednoj emisiji i dodala:

 Ovog trenutka se ne osećam tako, već sam našla neki svoj drugi put. Za sada ne, ali ostavljam budućnost da pokaže svoje. Život je čudo, nikad se ne zna šta će kod mene – zaključila je tada Đoganijeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz