Pretraži

“Od Srbije 12 poena“: Jelena Đoković ispozirala sa našom poznatom influenserkom, usledila lavina komplimenata na račun dve Srpkinje (FOTO)

News
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena Đoković ne prestaje da privlači pažnju kada je u pitanju njen stil, a ovoga puta se na jednom događaju našla rame uz rame sa proslavljenom srpskom influenserkom, te su sve oči bile uprte u njih dve.

Tamara Kalinić i Jelena Đoković bile su gošće na događaju jednog velikog modnog časopisa, a svojim stajlinzima pokazale su još jednom zašto važe za ikone stila i neretko izazivaju oduševljenje fanove njihovim stajlinzima.

Svedene i elegantne, upravo su to reči koje opisuju Tamaru i Jelenu, a upravo to se može reći i za njihova najnovija modna izdanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf)

Dok je Tamara nosila crnu haljinu sa dodatkom na prednjem delu koji je celom autfitu davao asimetrični izgled, Jelena je na sebi imala haljinu na kratke rukave, šampanj-bele boje koja je takođe imala naborani deo na prednjem delu.

Jelena je svoj stajling upotpunila crnim kaišem i crnim sandalama, dok je Tamara kao modni dodatak odabarla torbicu crne boje.

Njihovu zajedničku fotografiju je objavila Jelena, a šaljivim opisom privukla veliku pažnju.

Foto:Printscreen/Instgaram:jelenadjokovicndf

“Od Srbije 12 poena“, napisala je Jelena.

Na Instagramu se mogla naći još jedna Jelenina fotografija sa događaja gde je pozirala sa svojim poslovnim saradnicima, te se tu može videti  i Jelenin celokupni stajling.

Foto:Printscreen/Instgaram:milandjacic

U poslednje vreme se može videti dosta pohvala i komentara na Jelenin račun kada je oblačenje u pitanju, te mnogi smatraju da je influenserka i zvezdama postala ozbiljna „pretnja“ kada je stil u pitanju.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News