Pretraži

Modnim izdanjem oduševila fanove: Đana Smajo rame uz rame sa Reljom Popovićem osvojila publiku, pa otkrila ko se pobrinuo za njen izgled (FOTO)

News
0
Foto: Printscreen Instagram/dana_smajo

Pobednica druge sezone IDJShow-a imala je priliku da ove subote deli scenu sa Reljom Popovićem na Red Bull SoundClash-u, a pored svog nastupa, veliku pažnju je privukla i svojim izgledom.

Đana je učešćem u drugoj sezoni IDJShow-a pokazla svima svoje emocije i glasovne sposobnosti, te time kupila i publiku koja ju je na kraju dovela do pobede.

Njena prva pesma “Ljubav“ se i dalje sluša na mnogim radio stanicama, a nakon pobede iznenadila je svoje slušaoce sa dve solo pesme i jednim duetom sa popularnim reperom Reljom Popovićem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Đana (@dana_smajo)

Upravo je ovom poslednjom saradnjom sa Reljom Đana privukla veliku pažnju. Ona je bila gosti na njegovom EP-ju “Stroberi“, a svojim glasom je upotpunila numeru „12x januar“, koja je svojim emocijama osvojila publiku, te ne silazi sa trending liste još od svog izlaska.

Ove subote Relja je nastupio na Red Bull Soundclash-u, a jedna od gošći mu je bila i Đana Smajo sa kojom je otpevao zajedno “12x januar“, kao i numeru “Tuga iz Porschea“.

Relja nije krio svoju sreću, pa kada je najavljivao Đanu osvrnuo se i na IDJShow, te spomenuo da je ona jedina uspela da ga rasplače što smo i mogli da vidimo u toku takmičenja.

@toma_djanaqa aloooooo🥹🥹#fyp #fy #viral #goviral #tiktok #tittok #djana #djanasmajo #relja #reljapopovic #idjshow #idjshow2023 ♬ original sound – Toma & Đana ♥️

Ono što je mnogima zapalo za oko jeste Đanin stajling te večeri koji je odisao elegancijom, ali je imao pravi letnji vajb, zbog čega može da se nosi na način koji njoj odgovara.

Zbog njenog stajlinga te večeri pristiglo je mnogo pitanja, a ona je otkrila ko je “kriv“ za to što je ona obučena upravo tako.

Foto:Printscreen/Instagram:dana_smajo

“Dosta vas me ovo pitalo, a osoba koja stoji iza ovog looka je moja mama. Ona ga je osmislila i dala sašiti, hvala mama“, napisala je Đana na svom Instagram storiju uz fotografiju stajlinga kao i upita oko ovog kompleta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News