Pretraži

Internacionalni Vojaž: Popularni reper rame uz rame sa najvećim svetskim zvezdama na prestižnom događaju u Parizu (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznati reper Mihajlo Veruović poznatiji pod umetničkim imenom Vojaž prisustvovao je Nedelji mode u Parizu, a društvo u Gradu ljubavi mu je pravila njegova devojka Tamara Kujačić.

Vojaž svakodnevno obara rekorde, postiže nove rezultate i pomera muzičke granice. Tako je pre nešto više od nedelju dana reper ostavio snažan utisak kod publike svojim novim album pod nazivom “Guns n Roses“, i pokorio trending, kao i striming platforme.

Novi album je prvo predstavio u ponoć 14. juna na Spotifaju, dok su spotovi ugledali svetlost dana nekoliko sati kasnije na IDJVideos.Tv kanalu, a za kratko vreme album je postao veoma popularan među publikom.

Ipak, osim po svom prepoznatljivom muzičkom stilu ono što takođe izdvaja Vojaža iz mase jeste istančan modni ukus koji je teško ne primetiti, a sada je došla i potvrda za to.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Voyage (@voyage.mp3)

Naime, juče se izvođač oglasio na svom profilu i pokazao da je u Parizu, a razlog njegove posete Gradu svetlosti je prisustvovanje Nedelji mode. Vojaž je poziv za ovaj događaj dobio od luksuznog brenda odeće „Amiri“, američkog dizajnera Majka Amirija, prepoznatljivog po svojim unikatnim modnim komadima.

Osim Vojaža ovom događaju su prisustvovale i mnogobrojne druge poznate ličnosti, a on je napravio selfi sa poznatim francuskim reperom Kalašom Kriminelom.

Njemu je na putovanju u Pariz društvo pravila i njegova devojka Tamara Kujačić, koja se bavi rukometom u Norveškoj, a sa kojom reper već duže vreme uživa u srećnoj vezi.

Ona je na svoj stori postavila nekoliko kadrova iz ovog prelepog grada, a na jednoj se vide ona i reper kako, držeći se za ruke, obilaze znamenitosti, a njihove fotografije iz ovog čarobnog grada možete pogledati u galeriji ispod.

Podsetimo se, ovo nije prvi put da je Vojaž gost ovog poznatog dizajnera. Naime, on je prisustvovao reviji poznate kuće i u januaru ove godine, kada je, takođe u Parizu, prisustvovao Nedelji muške mode. Tom prilikom su se pored njega u prvom redu pronašli i Kris Brovn, Ozuna, Niki Džem, kao i mnoga druga poznata imena.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz