Pretraži

„Vatrena Amazonka“: Katarina Grujić fotografijama u bikiniju zapalila Instagram, pa prošetala modni detalj od 3.000 dolara (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata pevačica Katarina Grujić zapalila je Instagram svojim fotografijama sa odmora, a njeni fanovi ne prestaju da komentarišu pevačicin izgled.

Od kada se pojavila na javnoj sceni Katarina važi za jednu od naših najatraktivnijih pevačica. Ona neprestano vodi računa o svom izgledu, a čak ni trudnoća i rođenje deteta nisu uticali na njenu izvajanu figuru.

Upravo zbog toga ona svakom objavom privlači veliku pažnju, a tako je bilo i sa njenim poslednjim fotografijama na Instagramu kojima je pevačica „zapalila“ društvene mreže.

Naime, ona je pre nekoliko dana sa ćerkom otputovala u Grčku gde njen suprug Marko Gobeljić živi i igra fudbal još od prošle godine kada je potpisao ugovor sa klubom iz Atine.

Premda im je razdvojenost teško pala, Katarina ipak koristi svaki slobodan trenutak da sa ćerkom poseti supruga, a pre nekoliko dana one su spakovale kofere i otišle mu u posetu.

Kaća na svom profilu već nekoliko dana deli momente sa ovog putovanja, međutim najveću pažnju su privukle njene fotografije u kupaćem kostimu.

Naime, ona je pozirala na stepenicama jednog kafića na plaži, a fotografijama u belom kupaćem kostimu je još jednom pokazala zašto važi za jednu od naših najatraktivnijih pevačica.

„Neverovatna lepota“, „Prelepo izgledaš“, „Ono što svi treba da znaju jeste da si ti zaista ovakva i uživo, ma još veća Amazonka, lepa zgodna i vatrena“, „Divne duge noge, božanstvena“, bili su samo neki od komentara ispod ove fotografije.

Nakon ovih Kaća, je sve ostavila bez teksta i fotografijama na kojima je u kratkoj beloj haljini pozirala, a na ovim fotkama najveću pažnju je privukla skupocena „Dior“ torba, koju je pevačica savršeno ukombinovala, a čija cena se kreće od 2.000 do 3.000 hiljade dolara u zavisnosti od printa i veličine.

Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz