Pretraži

Nakit vredan 62.000 evra! Jelena Karleuša poskidala sve skupocene komade, pa ih pokazala na gomili, svi se pitaju šta ovo znači (FOTO)

Showbiz
1
Foto:Printscreen/Instagram:karleusastar

Jelena Karleuša poznata je na našim prostorima kao modna ikona, te pri svakom njenom javnom pojavljivanju imamo priliku da je vidimo u brendiranim stvarima čija vrednost uglavnom dostiže vrtoglavu cifru, ipak ona se sada odlučila na jedan korak koji je iznenadio njene fanove.

Već mesecima na rukama poznate pevačice imamo priliku da vidimo niz skupocenog nakita, od kojih su čak tri narukvice poznatog brenda „Van Cleef and Arpels“ i to popularni model alhambra u crnoj, beloj i plavoj boji. Ona u plavoj boji, odnosno od plavog agata košta neverovatnih 5.150 evra, dok one u crnoj i beloj boji, tačnije od sedefa i oniksa vrede po 4.500 evra.

Pored ove tri, Karleuša je na svojoj ruci nosila i love narukvicu brenda „Cartier“ od žutog zlata i dijamanata čija je vrednost 12.800 evra.

Ipak, najkuplji komad koji je pevačica ponela jeste sat već pomenutog brenda. Model „panter“, takođe od žutog zlata sa dijamantima vredi čak 35.000 evra.

Međutim, Jelena Karleuša je sada odlučila da skine ove skupocene komade sa svoje ruke, što je i podelila sa svojim pratiocima na Instagramu. Ona je svoj nakit u vrednosti od čak 61.950 evra odložila na peškir.

Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Mnogi su posumnjali da je pevačica samo odlučila da očisti ove komade, dok se drugi pitaju da li je rešila da ih zameni još ekstravagantijim modelima.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz