Pretraži

„Rada Manojlović je moj celebrity crush“: Petrov šokirao sve priznanjem u IDJQuiz-u, pa se uporedio sa Desingericom (VIDEO)

Showbiz
0
Foto: IDJTV

Sve popularniji reper Petrov progovorio je za IDJTV kamere o svom ljubavnom životu i otkrio koja poznata pevačica mu se dopadala.

Petrov uživa sve veću popularnost naročito kod mlađe publike, a njegove pesme broje milionske preglede, zbog čega sve više raste i interesovanje za njegov privatni život. On je tako nedavno u emisiji One On One otkrio da je bio u vezi sa obožavateljkom, ali da to nikad ne bi ponovo.

Sa obožavateljkom sam bio, ali više ne, užasno, nikad više. Naporno mi je to, baš loš odnos, užas“, rekao je reper tom prilikom.

Iako na mrežama retko deli detalje iz privatnog života, te nije poznato da li je trenutno zaljubljen i u vezi, Petrov je sada gostovao sa prijateljem u emisiji Quiz, a tom prilikom je otkrio ko je njegov celebrity crush kada su u pitanju poznate ličnosti sa naših prostora.

„Rada Manojlović, da… Nisam razmišljao o tome da radim sa njom, ali zamisli Petrov x Rada Manojlović, to bi bilo baš dobro“, priznao je on.

Petrov je nakon toga uporedio sebe sa Desingericom, pa otkrio ko je luđi od dva popularna izvođača.

„Pa Desinger… Lud je, ali baš je lud, pozitivno. Ja stvarno ne znam da li znam nekog luđeg, a normalnijeg, a nenormalnog. Jak, baš jak lik.“

Šta je reper još rekao o svojoj karijeri, planovima za budućnost, ali i privatnom životu, pogledajte u najnovijem izdanju IDJQuiz-a.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz