Pretraži

„Muka mi je od njenih laži!“ Rijana napravila pometnju među fanovima, o njenom novom potezu mreže ne prestaju da bruje

Showbiz
0
Rijana
Foto:Printscreen/Instagram:badgalriri

Milijarderka, pop zvezda i mogul lepote Rijana još jednom je’obradovala fanove objavom u vezi sa svojim dugo očekivanim novim albumom, koji bi bio njeno prvo izdanje od 2016. godine, izjavivši da „počinje iznova“ nakon pauze od studija i negirajući da je napustila muzički posao nakon što su fanovi spekulisali o njenoj viralnoj majici „I’m Retired“ (U penziji sam).

Rijana je za Entertainment Tonight na događaju lansiranja njene nove Fenty Beauty linije, Fenty Hair, rekla da „počinje iznova“ na svom dugo očekivanom devetom albumu i da je „spremna da se vrati u studio“ nakon što je prethodno ostavila projekat po strani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Ona je pojasnila da planira da ponovo pregleda neke pesme koje je već snimila sa „novim ušima, sa svojom novom perspektivom“ pre nego što odluči da li se i dalje uklapaju u muzički pravac u kojem planira da ide sa novim albumom.

Pevačica se takođe osvrnula na majicu koju je nosila prošle nedelje, koja je uznemirila fanove, a na kojoj je velikim slovima pisalo „I’m Retired“ (U penziji sam), negirajući da je zaista u penziji i ističući da je majica imala još jednu rečenicu: „Ovo je najdoteranije što mogu da budem.“

Majica je postala viralna na društvenim mrežama, sa jednim postom na X-u koji je prikupio skoro 10 miliona pregleda, kao i mnogim odgovorima fanova (pa čak i YouTube Music-a) koji su se plašili da je zaista u penziji i da se nije šalila.

@rihsmybiih Rihanna talking about her Music 👀❤️ #rihanna #r9 #fentyhair ♬ suono originale – Aurorɑ 👩🏼‍🦰

Rijana je dugo zadirkivala — i frustrirala — svoje fanove sa abnorlmalno dugim čekanjem za njen nadolazeći deveti studijski album. Pevačica je nekada bila poznata po uzastopnim izdanjima koja su preplavila top liste, izdajući sedam albuma između 2005. i 2012. godine, kao i njen najnoviji album „Anti“ (2016). Pojavila se kao gostujući izvođač na nekoliko pesama 2017. godine, uključujući „Loyalty“ Kendrika Lamara i „Wild Thoughts“ DJ Khaleda, pre nego što je dobila nominaciju za Oskara za svoju pesmu „Lift Me Up“ iz filma „Black Panther: Wakanda Forever“ 2023. godine.

@rihsmybiih Bad gyal ❤️‍🔥👑 #rihanna #fentyhair @Rihanna ♬ original sound – Savanna Marina

Riri još uvek nije objavila nijednu pesmu ili trejler u vezi sa svojim nadolazećim albumom, kojeg su fanovi nazvali „R9“. Jednom je tvrdila u komentaru na Instagramu da će novi album izaći 2019. godine, ali je krajem decembra te godine objavila video psa koji pleše uz komentar: „Ja slušam R9 sama i odbijam da ga objavim.“ Priznala je da „troluje“ svoje fanove zbog dugog čekanja 2020. godine, rekavši za Entertainment Tonight:

„Volim da malo provociram svoje fanove. Pa, oni provociraju mene, tako da im vraćam.“

Prošle godine, uoči njenog nastupa na Super Bowl poluvremenu, Rijana je rekla da bi „bilo smešno“ ako ne bi izdala album 2023. godine.

Na predstavljanju svojih proizvoda za kosu u sklopu Fenty brenda pevačica se opet našalila na račun albuma, a sudeći po objavama na društvenim mrežama, fanovi definitivno nisu srećni što moraju da čekaju ovoliko.

@cluche Fenty hair launch really GAVE. Rihanna said what she said !!!!! #fentyhair ♬ original sound – UCHE

“Na ovoj liniji za kosu sam radila ja mislim najviše ikada, a u stvari ne ipak je to R9 (njen nadolazeći album, ako joj možemo verovati)“, rekla je Rijana i time nasmejala sve prisutne.

Na društvenim mrežama se može naći dosta mimova posvećenih Rijani i njenom “penzionisanju“ kada je muzika u pitanju, a za sad pevačica je odlučila da mudro ćuti.

Dok su neki bili iznenađeni zbog informacije da će se album dogoditi, fanovi su ipak malo ljuti na pevačicu, zbog čega su je isprozivali na društvenim mrežama.

“Sada sam shvatila da čekam album i da se šalim oko njega još od osnovne škole, a sada sam na koledžu. Rijana gde je?“, “Samo priznaj da ne postoji album i da si završila sa muzikom moje srce ne može ovo više da podnese“, “Muka mi je od njenih laži, uvek ista priča“, samo su neki od tvitova koji se mogu naći na aplikaciji X.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz