Pretraži

Neprepoznatljiva: Uki Q iznenadila neočekivanom transformacijom, fanovi je obasipaju komentarima na račun novog imidža (FOTO)

Izvor:  IDJTV
|
Influence
1
Foto: Instagram printscreen/uki_q

Jedna od omiljenih influenserki na našim prostorima, Una Kablar, poznatija kao Uki Q, šokirala je fanove promenom imidža kakvoj se niko nije nadao.

Poznato je da mlada influenserka uživa u putovanjima, te da je u poslednjih nekoliko meseci posetila nekoliko destinacija, u kojima je uživala sa prijateljima, ali i sama. Pored toga, Una je i pravi ljubitelj mode koji se ne plaši da za svoje modne detalje izdvoji zavidne sume novca, pa je tako nedavno svoju kolekciju torbica upotpunila skupocenim Dior modelom.

Osim što voli skupocene komade, Una je pre svega prepoznatljiva po svom originalnom izrazu, ali i hrabrosti zahvaljujući kojoj influenserka neretko eksperimentiše sa novim imidžima, a sada je novom promenom ostavila fanove bez teksta.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Naime, osim po velikom broju tetovaža koje je Una uradila na svom telu, i uvek originalnim noktima, Unu su uvek karakterisali i crveni pramenovi koji su postali deo njenog prepoznatljivog imidža.

Ipak, influenerka koja je nedavno otputovala u Grčku, pa se pohvalila fotografijama sa ovog luksuznog putovanja, a ono što je svima privuklo najveću pažnju jeste njena boja kose, koja je sada bila „Barbi“ plava.

Plava uvijena kosa na Uni je stajala nestvarno, a za ovo fotografisanje ona je odabrala nebo plavi kupaći koji je upotpunila da pletenom mini suknjom i belim šeširom.

„Nisam uspela kao Diznijeva princeza, sada sam zmaj“, napisala je ona u opisu objave.

Premda je, po svemu sudeći, u pitanju samo perika, ipak fanovi su ostali oduševljeni ovom promenom, pa su ispod njene objave ostavili veliki broj pozitivnih komentara.

„Sve ti lepo stoji“, „Brate, ti možeš i Barbi“, „Najlepša žena na Balkanu“, „Najlepša“, „Najjači opis“, „Devojko grmiš“, bila su samo neka od zapažanja njenih pratilaca.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una Kablar (@uki_q)

Osim kose, veliku pažnju su kao i uvek privukle i njene mnogobrojne tetovaže, a ona se nedavno pohvalila novom tetovažom i to koju je ni manje ni više sama sebi istetovirala. U pitanju je bila tetovaža male paprike koju je obojila u crvenom, pa se ovim radom pohvalila svojim fanovima putem „story-a“ na Instagramu.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence