Pretraži

Saša Kovačević progovorio o devojci i otkrio zašto je još uvek nije zaprosio

Showbiz
0
Photo: Instagram/sashakovacevic

Saša, međutim, kaže da oni već žive u vanbračnoj zajednici i da im je toliko lepo da za sada ne osećaju potrebu da menjaju bilo šta.



Nismo se venčali. Iskren da budem ja to ne bih ni krio. To je jedna lepa stvar koja će nam se svima desiti pa i tebi u nekom narednom periodu. Ne bih krio, ali ne bih ni pravio preveliku pompu oko toga jer nisam taj tip, a nije ni Zorana. Nebrojano puta sam rekao da, ukoliko bi ona bila taj tip da bi venčanje bilo onako kako bi ona želela, ali obzirom da smo našli zajednički jezik i da se jako dobro razumemo oko svih stvari nekako smo istog mišljenja da to treba da bude suptilno, privatno i daleko od očiju javnosti – obajsnio je on.

Photo: Instagram/sasakovacevic

Photo: Instagram/sasakovacevic

 

Pevač je istakao i da u svojoj partnerki ima veliki oslonac i podršku, kada je u pitanju njegov posao.

– Ja sam tada izbacio pesmu "Kažeš ne" u kojoj sam prvi put imao neke malo drugačije scene eksplicitnog sadržaja i ona je bila inicijator toga. Rekla mi je "ne možeš non-stop jedno te isto, ajde sada pruži publici nešto malo drugačije, ajde probaj nešto malo na ovu stranu". Ja sam se tada zapitao da li je normalna i da li nešto nije u redu sa njom, ali se ispostavilo na kraju da ona može samo da razgraniči poslovno od privatnog i da je stvarno vrlo vešta u tome. Ja sam vrlo zahvalan svemu što mi ona pruža i što imam podršku sa te strane – rekao je Saša za Telegraf.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz