Pretraži

„BILI SMO SKEPTIČNI“: Pevačica Rea o saradnji sa Henny-jem i pesmi „Martini“ (VIDEO)

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Kako je navela, prva osoba sa naše scene koju je upoznala i sa kim je sarađivala bio je upravo reper Igor Panić.



Ja sam sa Nucci-jem krenula da sarađujem, odnosno da mu pevam prateće vokale još pre godinu i po dana i kada su on i Voyage radili duet, pitali su me da li hoću da im pevam refren i ja sam pristala i odlično je ispalo, što mi je baš drago što sam bila deo tog projekta i što je tako dobro prošao – rekla je ona, te objasnila da ju je potom Henny pozvao sa sličnim predlogom:

Sa Generacijom Zed sam već sarađivala i Henny me je pozvao i rekao da ima refren za koji je mislio da bih ja to super otpevala. I to je dobro ispalo – zadovoljna je Rea.

Na pitanje da li je očekivala da će pesma "Martini" postati ovakav hit:

U početku, kad sam je čula i Henny i ja smo bili skeptični. Jeste pesma komercijalna i jets edobar zvuk, ali brinuli smo kako će se odraditi…Ipak, kad sam izašla iz studija nakon snimanja, pozvala sam ga i rekla "Henny, ovo ti je hit" jer su mi stihovi neprestano bili u glavi – objasnila je Rea.

Pogledajte novo izdanje naše emisije IDJHOT i saznajte koje društvene mreže Rea najviše koristi, šta misli o Tiktoku gde je vrlo popularna i da li u narednom periodu planira da izbaci i neku solo pesmu:

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz