Pretraži

RELJA SLAVI 33. ROĐENDAN: Emotivne poruke kolega i izvođača u IDJShow-u oduševile sve (FOTO)

News
0
Photo: IDJTV

Iako je od danas za godinu dana stariji, kod Relje se to ne vidi, jer je neko ko na svojim nastupima dovodi atmosferu do usijanja, što ga čini itekako jedinstvenim izvođačemna našim prostorima.



Upravo to dokazao je i Relja sinoć, kada je imao nastup pred mnogobrojnom publikom, a već danas su mu kolege, prijatelji i fanovi čestitali rođendan, te je on one najdraže i najinteresantnije objave okačio na svoj Instagram stori.

Pored Nikolijine i Cvijine čestitke veliku pažnju privukle su i čestitke njegovih kandidata iz IDJShow-a – Stefana Maljkovića, Lores i Anastasije Spasevske.

Tako, Stefan mu je napisao kratku ali vrlo emotivnu poruku:

Screenshot: Instagram/reljarelja

Screenshot: Instagram/reljarelja

 

Srećan rođendan, hvala ti što postojiš – napisao je on uz snimak njihovog zagrljaja na sceni IDJShow-a, dok je poruka Lores sve ostavila bez daha.

Divni čoveče, naučio si nas da, pre svega, osećamo, jer je to na kraju dana jedino što imamo. Ostaćemo isti zauvek. Hvala na tome, životni mentore – napisala je ona, a Anastasija se pridružila lepim željama i pohvalama:

Screenshot: Instagram/reljarelja

Screenshot: Instagram/reljarelja

 

  • Srećan rođendan najvećoj legendi na svetu. Inspiracija si zauvek – istakla je Spasevska.

Popović se inače može pohvaliti uspešnom muzičkom karijerom, koju je intezivno gradio prethodnih godina Njegove numere bez izuzetka postaju veliki hitovi, a poslednja u nizu, "Zovite doktore" – duet sa izvođačem Nucci-jem je za manje od 24 sata imao više od milion pregleda na najpoznatijoj muzičkoj platformi Jutjub.

Ovim putem naša redakcija mu želi srećan rođendan, a ne sumnjamo da će Relja nastaviti da niže hitove i da dominira trendingom.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News