Pretraži

„NE JURIMO UTICAJ, VEĆ GA STVARAMO“: Corona i Rimski objasnili zašto važe za najbolje (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Srđan Bosnić

U trenutku kada su Corona i Rimski izašli na binu, publika ih je dočekala aplauzom i već tada bilo je jasno da je u pitanju jedan od njihovih antologijskih nastupa.



Fantastična energija izvođača i više nego raspoložena publika podigli su temperaturu za koji stepen, čemu ide u prilog i činjenica da je posetiocima bilo potrebno svega nekoliko sekundi da čuju njihove najveće hitove i zapale atmosferu.

Screenshot: Instagram/corona_gethoven

Screenshot: Instagram/corona_gethoven

 

Tako, najverniji fanovi su sve vreme držali podignute ruke i aplaudirali, dok se nastup završio horskim pevanjem publike i eksploziju pozitivne energije.

Deo atmosfere odlučili su da podele i na društvenoj mreži Instagram, a uz to su dodali i jake poruke i obajsnili zbog čega važe za jedne od najboljih izvođača na našoj muzičkoj sceni.

Screenshot: Instagram/corona_gethoven

Screenshot: Instagram/corona_gethoven

 

  • Izvodimo samo naše pesme i ceo klub peva sve vreme. Mi ne jurimo uticaj, mi ga stvaramo – između ostalog je napisao Corona uz pomenute videe.

Podsećamo, izvođači su pre samo dve nedelje održali još jedan koncert u Budvi, a tada se pojavila vest da su Corona i RImski navodno uhapšeni.

Međutim, u pitanju su lažni tekstovi, te su ove natpise oni demantovali i naveli da je došlo do nesporazuma.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz