Pretraži

Katarina Grujić gala proslavom obeležila 32. rođendan: Pevačica okupila estradu i priredila žurku za pamćenje, sve pršti od luksuza! (FOTO)

News
0
Foto:Printscreen/Instagram:katarinagrujic.doll

Pevačica Katarina Grujić prethodne noći je proslavila svoj 32. rođendan, a na društvenim mrežama se moglo videti ko je sve od zvanica bio, kao i koju toaletu je slavljenica izabrala za proslavu rođendana.

Katarina neumorno radi na novoj muzici, a pored toga što nastupa redovno po klubovima, ona je i vrlo posvećena majka i to neretko pokazuje na svojim društvenim mrežama gde deli porodične momente.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Da joj je porodica velika podrška Katarina nikada nije krila, pa neretko ističe i da je Marko tu uvek uz nju, iako nije fizički u Srbiji zbog prirode svog posla.

Za njen veliki dan Katarina je došla na proslavu upravo sa fudbalerom Markom Gobeljićem kao i njihovom dvogodišnjom ćerkom, a sudeći po fotografijama svi su bili spremni za nezaboravnu proslavu koja je usledila.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Katarina je na sebi nosila dugačku belu haljinu sa cirkonima i izraženim dekolteom, a uz to je išla i bela torba kao i bele sandale koje su se fantastično uklopile uz njen preplanuli ten.

Njenu proslavu rođendana upriličile su i kolege sa estrade, a među njima su bile i Aleksandra Mladenović, Adreana Čekić, Ljuba Perućica, Tamara Milutinović, Jelena Kostov, Mia Borisavljević i mnogi drugi.

Oni su na svojim društvenim mrežama podelili kadrove sa njene proslave, pa se moglo videti da su svi definitivno uživali i imali noć za pamćenje.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz News