Pretraži

„Neću da idem sa polupancima“: Desingerica izneo pravo mišljenje o Evroviziji, pa priznao zašto ne želi da učestvuje u popularnom muzičkom takmičenju (VIDEO)

News
3
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Već neko vreme na društvenim mrežama kruži priča o tome da bi Desingerica trebalo da se prijavi za Pesmu za Evroviziju, a on je sada stavio tačku na sve priče o tome i na sebi svojstven način dao odgovor.

Činjenica je da šta god Desingerica objavi postane veliki hit i to ne možemo da mu osporimo, a pored njegove ogromne fan grupe, ni kolege ne izostaju sa podrškom i do sada su se mogli čuti samo pozitivni komentari.

Zbog svog jedinstvenog izgleda i autentičnih nastupa on je postao jedan od miljenika na našoj sceni, a neki su čak došli i na ideju da bi on bio fantastičan predstavnik Srbije na Evroviziji.

On se jednom prilikom oglašavao po pitanju učešća na Evroviziji, ali je tada rekao da za sada nema vremena za to i da će se u nekom periodu možda prijaviti.

„Trebalo je da se prijavim za Evroviziju još onda kada su bile prijave, ali je problem što ja imam previše posla, bukiran sam od ponedeljka do nedelje, nisam kod kuće po mesec dana, nemam fizički vremena kada da se bavim tom Evrovizijom. Ali kada bih odvojio vreme za to sigurno bih otišao i bio prvi, mislim je l’ treba uopšte da pričamo o tome da li bi ili ne bi, ja mislim da tu nema diskusije. Možda u nekom periodu sledeće godine budem mogao da odvojim vreme, pa ću se prijaviti“, rekao je on tada.

Međutim, sada je objavio snimak na Tiktoku gde tvrdi da on ipak ne bi išao tamo uz komentarisanje ovogodišnjeg pobednika upoređujući ga sa ringišpilom.

@dragomirdespic_design #eurosong2024 ♬ original sound – DragomirDespic_design

“Kao bajo „zašto se ne kandiduješ i ne rezervišeš  kao za Evroviziju sledeće godine“, pa Desinger nije cava bajo da ide s polupancima na ringišpilu onom, da se vrti na ringišpilu. Desinger je biznismen bajo, Desinger je firma liče, pa neće bajo Desinger da ide tamo. I plus je karta pet glava, za šta bajo pet galava? Na pet ljudi po pet glava, pa to je bajo dve i po hiljade evra“, ispričao je Desingerica u videu.

Njegov video snimak na Tiktoku broji milion pregleda, a komentari se samo nižu.

“Molim te sledeće godine idi na Evroviziju“, “Možemo li da ga pošaljemo nekako? Šta se on pita“, “Mora on da ide“, bili su samo neki od komentar

@radio_s1 Da li se slažete da bi Desingerica pokidao na Evroviziji? 😂 #TeyaDora #Desingerica #radios #fyp #evrovizija #balkantiktok #srbija #foryoupage #srbijatiktok ♬ original sound – Radio S1

Pored fanova koji željno iščekuju da Desingerica ode na Evroviziju sledeće godine i ovogodišnja predstavnica Teya Dora se složila da bi bio dobar potez kada bi on otišao na Evroviziju.

“Ja sam pričala sa mojim producentom, o tome i on je isto rekao da misli da bi Desingerica pokidao. Mislim da je posvećen onom što radi, koliko god to zvučalo ljudima da on radi šta mu padne na pamet, ja apsolutno mislim da to nije istina. Jako dobro zna šta radi, jako dobro razume ovaj posao i biznis. Autentičan je i zvučaće čudno, iskreno po meni u svojim izvedbama. On ako to spakuje malo drugačije, malo suptilnije, ja mislim da je to ta luda energija. To je prejaka energija koju on ima“, ispričala je Teya Dora.

Komentari (3)

  1. Covek je duboko poremecen a publika se lozi na sta?!? Ne razumem sta je popularno kod njega? Bahatost, sirovost ili poremecaj licnosti?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News