Pretraži

“Nisam jedini kome je to uradio“: Džordži oštrim rečima progovorio o Luletu Pljugici, pa otkrio istinu o njihovoj saradnji

Showbiz
1
koliko džordži ima godina
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Đorđe Ćulafić nedavno je gostovao u podkastu “Ispod nule“ kada se dotakao teme da on i Luka Bijelović poznatiji kao Lule Pljugica nisu u dobrim odnosima, jer nije ispoštovao dogovor vezan za poslovnu saradnju.

Mladi muzičar ne prestaje da niže muzičke uspehe nakon takmičenja u IDJShowu. On je publiku kupio svojom harizmom i talentom, a pored toga što se mnogi oduševljavaju njegovim glasovnim sposobnostima, Đorđe takođe i sam stvara neke od pesama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Culafic (@dzordziiiiiii)

U podkastu “Ispod nule“, otkrio je da je neke svoje pesme ponudi čak i nekim izvođačima, a jedan od njih je bio i Lule Pljugica sa kojim, kako ovaj mladi muzičar tvrdi, nije mogao da nađe zajednički jezik.

Naime, Džordži je ponudio Luletu jednu pesmu, koja se njemu dopala, ali je on odlučio da je u potpunosti promeni, što kako Džordži ističe, njemu se ni malo nije dopalo.

@ispodnule DZORDZI o Pljugici u podkastu Uskoro Otvaranje. Celu epizodu mozete pogledati na YouTube kanalu Ispod Nule #dzordzi #podcast #uskorootvaranje #ispodnule #fyp #foryou #pljugica ♬ original sound – Ispod Nule

“On je došao u studio, ja sam puštao par demoa, pustio mu jedan demo. On je rekao da se tada raspada sa Desingericom i da mu treba pesma, hoće neku baladu. Te balade ono, kao letnje, nisam u tom trenutku imao i bio sam u fazonu imam ovu, ovo je luda stvar, malo je onako, ono, neki house. Dečku se svidi pesma, evo ti je, radi na njoj, pa ono ako nešto uspete super. Niko nikog ne cima, ja rekoh i pesma je stala. Lik izbacuje sound na Tiktoku, reko “E brate, je l si planirao nešto da se dogovorimo“, ‘vamo tamo i on kao, tek na dan izbacivanja pesme meni šalje poruku “Džordžika, za šta hoćeš da te potpišem?“. On je pretvorio u đubre brate. Ne možeš to da radiš. On je meni rekao da je njemu čast da meni radi pesma. D*j ga majmune, ti si kod mene došao u studio brate, ono, nismo čuvali ovce zajedno, nisam jedini kome je to uradio i da je normalan lik odradio bi normalnu pesmu. Samo što je on pretvorio nešto što možda vredi u nešto što sigurno neće vredeti, jer je sre. Zato što je takav lik“, ispričao je Džordži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Djordje Culafic (@dzordziiiiiii)

Prisetimo se, Džordži je pre nekoliko dana objavio duet sa Dušanom Kurtićem pod imenom “Vidim samo nju“, a ovom saradnjom su za kratko vreme pridobili simpatije publike, a nije tajna da je Džordži na ovoj pesmi radio upravo muziku i tekst zajedno sa Dušanom i ostatkom ekipe.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz