Pretraži

BIZARNO: Na mrežama se širi lažna vest da je Sergej Pajić preminuo! (VIDEO)

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Naime, na jednom profilu na pomenutoj mreži osvanuo je crno-beli video popularnog pevača Sergeja Pajića sa još strašnijim tekstom u kojem piše da je on preminuo.



  • Sergej, počivaj u miru. Još uvek ne mogu da dođem sebi od tuge, zašto mi baš tebe Bog uze. Odmori se anđele  – navodi se u objavi.

Ono što je još strašnije je da su kreatori ovog morbidnog snimka izjavljivali i saučešće pevačevoj porodici, zbog čega su mnogi poverovali da se nesreća zaista dogodila.

Međutim, u pitanju je izuzetno morbidna i neslana šala, a ko stoji iza gnusne laži za još uvek nije poznato.

Da je pevač dobro pokazuju i njegove najnovije objave na Instagramu, između ostalog i one na kojima je postavio snimak remix-a pesme izvođača Saše Matića pre 18 sati, kao i ona objava koju je preuzeo sa IDJVideos profila, a na kojoj je pre samo dva sata najavljeno da će Pajić za tri dana nastupati na beogradskom splavu Freestyler.

Screenshot: Instagram/sergejpajic

Screenshot: Instagram/sergejpajic

 

Podsećamo, ovo nije prvi put da se dešavju ovakve neprijatnosti. Početkom ove godine su na društvenoj mreži Fejsbuk osvanule lažne umrlice poznatih ličnosti, a na meti su se, između ostalih, našli Sava i Adraiana Džehverović, bivše Uraganke, a u celu priču upleli su i bebu Lune Đogani i Marka Miljkovića, malenu Miju.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz