Pretraži

„ON JE IZAZOV I INSPIRACIJA“: Edita progovorila o saradnji sa Džordžijem (FOTO)

Showbiz
0
Screenshot: Instaram/editaaradinovic; Instagram/dzordziiiiiii

Lepu vest podelili su sa fanovima na Instagramu, koji su bili i više nego oduševljeni njihovoj saradnji, te sa nestrpljenjem iščekuju kada će oni izbaciti duet.



Edita je sada rešila da otkrije i kako je izgledala njihova saradnja, a tom prilikom otkrila je da je Džordži, kojeg je publika imala prilike da upozna kroz IDJShow, jedinstven izvođač na domaćoj sceni:

  • U poslednje vreme gledamo nove izvođace, nova lica, mlade artiste, autenticne, izrazito talenatovane, i svi oni imaju svoj identitet, pečat, inspirišu te da budeš bolji, da istraješ, da pobedis sam sebe… – započela je ona pa dodala:

Džordži je bio moj izazov, inspiracija i definitivno biće koje ima iskru i vaspitanje koje kad preneseš na muziku nastaje magija… i to ga izdvaja…Često sam sretala one iste, a retko one koji su istim posebni! Hvala na vožnji! Jednostavno se desi – zaključila je pevačica.

Ove reči neosporno su prijale mladom izvođaču, koji je njenu objavu podelio na Instagram storiju i dodao da je oduševljenje obostrano:

Screenshot: Instagram/dzordziiiiiii

Screenshot: Instagram/dzordziiiiiii

 

  • Ovo nije bila saradnja, nego momenat. Opčinila me je – istakao je Džordži.

Inače, sudeći prema njihoim objavama, numera u kojoj ukrstili glasove poneće naziv "Etida", a anovi će uskoro moći da je čuju i pogledaju spot.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz